субота, 22 листопада 2014 р.

Торт "Смарагдова черепаха"

Торт "Смарагдова черепаха"



Інгредієнти:

-Згущене Молоко (в тісто) - 1 бан.
-Яйце (2 в крем, 1 в тісто) - 3 шт
-Сода гашене оцтом (в тісто) - 1 ч. л.
-Борошно (+2 ст. ложки крем) - 450-470 р
-Молоко (в крем) - 500 мл
-Цукор (в крем) - 1 скл.
-Ванільний цукор (в крем) - 1 пакет.
-Масло вершкове (в крем) - 200 г

Приготування:

Оскільки коржі готуються дуже швидко, відразу краще зварити крем. У каструльку влити молоко, додати в нього 2 яйця, 2 стіл. ложки борошна, склянка цукру, пакетик ванільного цукру, добре збити віночком і поставити на повільний вогонь.Варити, помішуючи, до загустіння. У гарячий крем додати вершкове масло, перешкодити і накрити кришкою, щоб крем не охолов. Тепер приступаємо до коржам. Виливаємо В миску банку згущеного молока, додаємо яйце і добре перемішуємо. Потім додаємо соду гашену оцтом і поступово підсипаємо борошно. Коли ложкою заважати стане важко - перекладаємо тісто на робочу поверхню і домішують. Сильно забивати не треба - тісто має бути м'яке і еластичне. Ділимо тісто на 8 рівних частин. Розкачуємо кожен корж і наколюємо виделкою в декількох місцях. Розігріваємо сковороду на середньому вогні і починаємо пекти. Коржі печуться дуже швидко - буквально 1 хвилину і відразу перевертаємо. Таким чином печемо всі 8 коржів. Потім беремо тарілочку відповідного розміру і обрізаємо все коржі. Обрізки нам знадобляться для обсипання торта. Починаємо змащувати коржі кремом. Крем у нас ще гаряченький, тортик просочиться дуже швидко. Потім верх торта і боки теж добре змащуємо. Обсипаємо крихтою. Торт готовий. У мене зараз в надлишку ківі, пропоную вам такий варіант оформлення тортика!

Джерело: Шедеври рукоділля
Рекомендуємо підписатися!
Торт





Торти з рушників

Торти з рушників
Торти з рушників
Торти з рушників
Торти з рушників
Торти з рушників
Торти з рушників
Торти з рушників







Торт "Норка крота"



Такий тортик готується швидко, дуже смачний, особливо для тих, хто любить банани. Спробуйте приготувати!

Інгредієнти:
тісто:
-0, 5 банки згущеного молока
-1 склянка цукру
-пакетик розпушувача (або 1 ложечка соди)
-2 яйця
-4-5 столових ложок какао
-1 склянка сметани
-1, 5 склянки борошна
крем:
-0, 5 л. вершків 33-35% жирності,
-цукрова пудра за смаком
-пакетик закріплювача для вершків (якщо ви впевнені в вершках, що вони хороші і не опаде - то не треба його додавати)
-банани 3-5 штук

Приготування:
Змішати борошно з розпушувачем, цукром, какао. Потім до борошна додати згущене молоко, яйця, сметану. Все ретельно перемішати. Випікати в змащеній формі, в духовці при температурі 180 градусів
Корж повинен охолонути. Потім треба вибрати середину. Банани розрізати навпіл уздовж і щільно укласти на корж. Збити вершки з цукровою пудрою. Вершки викладаємо на банани - так, щоб вийшла велика шапка з вершків. Зверху посипати крихтою з тієї частини коржа, яку вирізали.
В принципі торт готовий, АЛЕ краще дати йому постояти пару годин.

Джерело: Шедеври рукоділля
Рекомендуємо підписатися!
Торт





Підбірка самих божевільних тортів

Підбірка самих божевільних тортів
Підбірка самих божевільних тортів
Підбірка самих божевільних тортів
Підбірка самих божевільних тортів
Підбірка самих божевільних тортів
Підбірка самих божевільних тортів
Підбірка самих божевільних тортів
Підбірка самих божевільних тортів
Підбірка самих божевільних тортів
Підбірка самих божевільних тортів







Тортик

Тортик

Немає коментарів:

Дописати коментар