Квіти з капрону.
Подушка-квітка.
Подушка з квітами #r_decor
Оригінальний десерт - квіти в горщику. Вибий своїх друзів.
Компоненти:
- бісквітний торт
- морозиво
- печиво шоколадне
- пакетик желатинових черв'яків
Інші необхідні речі:
- маленькі глиняні квіткові горщики
- трубочки
- квіти
Бісквітний торт ріжемо на шматочки приблизно сантиметрової товщини.
Підганяємо нарізані шматочки розміром до підстави квіткового горщика.
Поміщаємо шматочки в вимиті і висушені квіткові горщики.
Трубочку відрізаємо, приблизно на сантиметр нижче висоти горщика. Прикріплюємо по центру горщика.
Викладаємо морозиво в горщик навколо трубочки. Укладаємо желатинових черв'яків.
Очищаємо краю горщика паперовим рушником і ставимо наповнені горщики в холодильник, що б морозиво застигло.
Використовуючи кухонний комбайн або пластиковий пакет і качалку, перетворюємо печиво в "землю".
Замерзле морозиво посипаємо вийшла "землею".
Вставляємо квітка в соломку і ретельно присипаємо "землею". #r_food #r_gift
Квіти з блискавки #r_decor
Квіти з капрону
Заливні яйця «Самоцвіти»
Склад:
Яєчна шкаралупа - 12 шт
Желатин - 1 пачка
Кипяч. вода (бульйон) - 400 мл
Ковбаса варена - 150 г
Кукурудза консерв. - 1/2 банки
Зел. горошок з морквою консерв. (можна замінити на варену) -1/2 банки
Яйця відварні - 3 шт
Зелень
Сіль
Приготування:
Порожню яєчну шкаралупу добре промити в содовому розчині і ретельно прополоскати проточною водою. Підготовлену, вимиту і просушену яєчну шкаралупу для зручності поставити у форму для яєць. Желатин замочити в кипяч. воді (бульйоні) на 15 хв, дати набрякнути і підігріти до 60 градусів (не кип'ятити), посолити. Нарізати ковбасу фігурно або кубиками.
У варених яєць відокремити жовтки від білків і білки також фігурно нарізати або на дрібні частини.
Яєчну шкаралупу обполоснути всередині желейної водою і поставити на кілька хвилин у холодильник, для освіти желейної плівочки. Потім всередину на стінки яйця помістити листочки зелені.
Зверху укласти чергуючи кукурудзу, ковбасу, горошок з морквою і яйця - таким чином заповнити весь вільний простір яєчної шкаралупи до верху.
Залити желейної водою (бульйоном).
Поставити яйця в холодильник до застудневания.
Перед подачею до столу яйця очистити від шкаралупи (як звичайне варене яйце), попередньо зануривши на 5 секунд в окріп. Викласти заливні яйця «Самоцвіти» на блюдо, прикрашене листям салату.
Автор: Elena Tufekci
Немає коментарів:
Дописати коментар