вівторок, 1 липня 2014 р.

Як зробити приголомшливий крем для догляду за пяточками.

Як зробити приголомшливий крем для догляду за пяточками.



Необхідно придбати в аптеці тюбик мазі календули (20г) і ампулку рідкого вітаміну А (10 мл), буде легше дозувати, оскільки співвідношення повинно бути 1:2. У невеликій ємності гарненько перемішайте вітамін А і мазь. Ось власне і все. Потім перекладіть готовий крем в чисту баночку і зберігати в холодильнику. Часто п'яточки після зими в занедбаному стані, влаштуйте їм вітамінний штурм. Протягом тижня вечорами мийте ваші ніжки і легенько обробляйте пемзою. Потім змащуйте стопи цим кремом на ніч і одягайте бавовняні шкарпетки. Після такого курсу достатньо буде застосовувати крем двічі на тиждень. А потім - по мірі необхідності. Влітку, звичайно, частіше, ніж узимку. Крім приголомшливого візуального ефекту, цей крем назавжди загоює тріщини. І нігтьові пластинки при такому догляді оздоровлюються, стають доглянутими.

Хитрощі житті - Корисні поради, спрощують життя
Як зробити приголомшливий крем для догляду за пяточками.





Найрідкісніша і дивовижна масть - Изабелловая або Кремова

Найрідкісніша і дивовижна масть - Изабелловая або Кремова
Найрідкісніша і дивовижна масть - Изабелловая або Кремова
Найрідкісніша і дивовижна масть - Изабелловая або Кремова







Шоколадні капкейки з ванільним кремом «Гортензія»



Інгредієнти (на 24 невеликих капкейка):

-2 склянки цукру
-1 3/4 склянки борошна
-3/4 склянки несолодкого какао-порошку
-1 1/2 чайної ложки пекарського порошку
-1 1/2 чайної ложки соди
-1 чайна ложка солі
-2 яйця
-1 склянка молока
-1/2 склянки рослинного масла
-2 чайні ложки ванільного екстракту (можна замінити кількома краплями ванільною есенції)
-1 склянку окропу

Інгредієнти для ванільного крему:

-120 г вершкового масла (залишити при кімнатній температурі близько 10 хвилин, воно повинно залишатися прохолодним)
-230 г вершкового сиру (прямо з холодильника)
-1 чайна ложка ванільного екстракту (можна замінити кількома краплями ванільною есенції)
-4 склянки цукрової пудри
-1 столова ложка жирних вершків (краще вершки, але можна замінити молоком)
-гелеві барвники (блакитний і фіолетовий, або на ваш смак)

Приготування:

Помістіть паперові формочки у форму для випічки кексів. Розігрійте духовку до 175°.
1.У великій мисці змішайте цукор, борошно, какао, соду, пекарський порошок і сіль.
2.Додайте яйця, молоко, масло і ванільний екстракт або есенцію. За допомогою міксера збийте отриману масу на середній швидкості протягом однієї хвилини.
3.Додайте склянку окропу (тісто має вийде рідкуватим).
4. Заповніть формочки тестом на 2/3.
5.Випікайте протягом 18-22 хвилин. Ретельно охолодіть готові капкейки на решітці.

Приготування крему:

1. У великій мисці за допомогою міксера змішати масло і вершковий сир до однорідної маси (близько 30 секунд).
2. Додайте ванільний екстракт або есенцію і цукрову пудру. За допомогою міксера спочатку на низькій, а потім на високій швидкості збийте крем до пухкої, однорідної маси.
3. Повільно додайте вершки до отримання бажаної консистенції. Краще додавати менше 1 столової ложки для отримання густої маси (врахуйте, що гелевий барвник зробить крем більш рідким). Продовжуйте збивати масу близько 1 хвилини.
4. Розділити готовий крем на 2 частини. За допомогою гелевих барвників блакитного і бузкового кольорів досягти бажаної насиченості тону.
5. Викласти обидві частини крему в кондитерський мішок (поруч один з одним).
6. Прикрасьте капкейки за допомогою звездачтой насадки. У разі недостатньої густоти крему охолодіть його в холодильнику протягом 15-20 хвилин. Готові капкейки також можуть зберігатися в холодильнику кілька днів.

Джерело: Шедеври рукоділля
Рекомендуємо підписатися!

Немає коментарів:

Дописати коментар