субота, 26 липня 2014 р.

Бузок з атласних стрічок.

Бузок з атласних стрічок.

Бузок з атласних стрічок.
Бузок з атласних стрічок.
Бузок з атласних стрічок.
Бузок з атласних стрічок.
Бузок з атласних стрічок.
Бузок з атласних стрічок.
Бузок з атласних стрічок.
Бузок з атласних стрічок.
Бузок з атласних стрічок.






Лебідь - кашпо.

Лебідь - кашпо.
Лебідь - кашпо.
Лебідь - кашпо.
Лебідь - кашпо.
Лебідь - кашпо.
Лебідь - кашпо.









Лебідь-кашпо ( обіцяний МК) ч. І
Ось нарешті доробила пару своєї лебедушки і поспішаю поділитися з Вами МК











Як прикрасити келихи.


Обмотуємо ізолентою, формую малюнок. Фарбуємо. Даємо висохнути - готово! P. s. Я б порадила не доходити фарбою до краю келиха, щоб не стикатися з неї губами, коли ви будете з нього пити. #r_decor





Упаковка подарунка #r_pack








Хачапурі на сковороді


Інгредієнти:
Для тіста:
Борошно - 2 склянки
Сіль - 1/2 чайної ложки
Сода - 1/2 чайної ложки
Йогурт (звичайний несолодкий) - 190 г
Для начинки:
Сулугуні - 200 г
Сир фета - 150 г
Сир - 100 г
Сіль, перець - за смаком

Приготування:
1. Змішайте сухі інгредієнти.
2. Додайте йогурт і замісіть тісто.
3. Натріть сир і перемішайте з сиром.
4. Зліпити невеликі кульки з сиру.
5. Тісто розкачайте.
6. Наріжте на рівні шматки.
7. Зліпивши 2 коржі, помістіть між ними сирний кулька, закріпіть, щоб начинка не витекла.8. Пройдіться качалкою по готової коржику перед тим, як обсмажувати.
9. Нагрійте Сковороду. І під закритою кришкою обсмажте хачапурі кожну сторону щонайменше за 3 хвилини.





Як зав'язувати банти зі стрічок. #r_pack








Осінній вінок.






Як зав'язати бант.








Мигдальні кошички з малиною і ганашем з білого шоколаду



Нам знадобиться:
для тіста:
200 гр. пшеничного борошна
100гр. вершкового масла
80 гр. мигдалю
1 жовток
1 столова ложка цукру
½ Чайної ложки солі
холодна вода
для ганаша:
200 гр. білого шоколаду
100 гр. вершків 10%
Малинове варення
50 гр.замороженої або свіжої малини.


Попередньо включаємо духовку розігріватися до температури 180°С. Мигдаль подрібнюємо в блендері. Вершкове масло виймаємо з холодильника, воно не повинно бути зовсім м'яким і талим. З'єднуємо борошно, масло, мигдаль, цукор, сіль... і жовток. По одному додаємо 3-4 столові ложки холодної води, і вимішуємо тісто до однорідності.

З паперу для випічки вирізаємо квадрати (або круги) трохи більшого діаметру, ніж дно формочок. Кладемо їх на тісто, зверху насипаємо квасоля (або горох). Ставимо тарталетки в духовку на 15 хвилин, потім виймаємо, знімаємо квасоля і папір для випічки і ставимо ще на 10-15 хвилин назад в духовку. Готові тарталетки виймаємо з форми, даємо охолонути. На дно кожної тарталетки кладемо 1 чайну ложку малинового варення, розподіляємо по всьому дну.

Білий шоколад розтоплюємо на водяній бані або в мікрохвильовій печі, вершки доводимо до кипіння, вливаємо до розтопленого шоколаду, перемішуємо. Заливаємо ганашем з білого шоколаду тарталетки практично до країв. Розморожуємо малину. Протираємо через сито.

Тепер в середину наповненою тарталетки капаємо кілька крапель протертою малини і зубочисткою малюємо всілякі візерунки - на ваш смак. Ось і готові апетитные кошики! #r_food

Немає коментарів:

Дописати коментар