пʼятниця, 24 жовтня 2014 р.

Квітка, який ніколи не зів'яне.

Квітка, який ніколи не зів'яне.






Різнокольорові 3D квіти.



Створити цікаву форму допоможе також об'ємний скотч, приклеюйте з його допомогою пелюстки один на одного.

Для створення однієї квітки вам буде потрібно папір двох кольорів схожих відтінків, наприклад, блакитний з синім чудово будуть відтіняти і доповнювати один одного. Також вам знадобиться гудзичок в тон і стрази.

Намалюйте ескіз квітки. Створіть шаблон кожного з пелюсток: великий і дрібніші. Приклейте маленький пелюстка на великий. Зібраний пелюстка приклейте на ще один шар паперу і виріжте, відступивши міліметр-півтора від контуру.

Тепер нам потрібно надати пелюсткам цікавою опуклої форми. Можна просто накрутити кожен з пелюсток на ручку або олівець.

Заготовки пелюсток готові. Залишилося зібрати сам квітка. Вирізати маленький кружечок, на який ви будете приклеювати пелюстки.

Наклейте заготовлені пелюстки. В серцевину приклейте гудзик, прикрасити стразами і маленькими жовтими лепесточками, як показано на фото.

За аналогією можете спробувати зробити такий же квітка з фетру - повинно вийти дуже красиво.
Різнокольорові 3D квіти.
Різнокольорові 3D квіти.
Різнокольорові 3D квіти.
Різнокольорові 3D квіти.
Різнокольорові 3D квіти.
Різнокольорові 3D квіти.
Різнокольорові 3D квіти.
Різнокольорові 3D квіти.





Канзаші - біла квітка.



Знадобиться:
- біла атласна стрічка шириною 5 см,
- ножиці,
- свічка або запальничка,
- нитка в тон атласною стрічці з голкою,
- 2 шпильки,
- клей.

Відрізаємо стрічку довжиною 12 см, опаляем краю над вогнем свічки.
Загинаємо кут стрічки на виворітну сторону.
Нижній кут лицьової сторони складаємо два рази навпіл, закріплюють шпилькою.
Точно також робимо з протилежного боку.
Складаємо удвічі лицьовою стороною всередину.
Зшиваємо знизу і стягаємо нитка.
Зшиваємо в коло по 8, 6 і 3 листочка.
Вийшло 3 яруси які, ми склеюємо між собою.
Приклеюємо серединку.
Ось і наш білосніжна квітка канзаші абсолютно готовий!
Канзаші - біла квітка.
Канзаші - біла квітка.
Канзаші - біла квітка.
Канзаші - біла квітка.
Канзаші - біла квітка.
Канзаші - біла квітка.
Канзаші - біла квітка.
Канзаші - біла квітка.
Канзаші - біла квітка.









Канзаші - біла квітка. Обговорення на LiveInternet - Російський Сервіс Онлайн-Щоденників
Канзаші (з японської kanzashi, правильно вимовляти як кандзаси) - це прикраса для волосся. Вже 400 років використовується в стилі зачісок японських жінок, міняючись в залежності від..











Листівка - квітка.


Роздруковуємо шаблон, вирізаємо по лініях, вставляємо один в одного.





Як зробити букет із квітів з короткою ніжкою?


Дуже просто - за допомогою скотча!







Принцип об'ємної листівки. Замість квітів може бути що завгодно: сердечка, повітряні кульки та ін






Випічка до сніданку "Ковбасні квіточки"



Блюдо приготовлено за рецептом Олени Тюфекчи

Інгредієнти:
-Молоко - 200 мл
-Яйце - 1 шт
-Вершкове масло - 75 г
-Дріжджі мокрі - 20 г
-Дріжджі сухі - 1 ч. л.
-Сіль - 1 ст. л.
-Цукор - 1 ст. л.
-Борошно пшеничне - близько 1 кг (скільки візьме)
-Ковбаса варена - 300 г







Кольорові олівці



Інгредієнти:

100 гр вершкового масла
200-250 гр борошна
1 ст. л. сметани
1/3 ч. л. солі
100 гр цукрової пудри
1 жовток
яйце для змащування
1/2 ч. л. ванільного цукру
харчові барвники

Приготування:

Розм'якшене вершкове масло перетираємо з цукровою пудрою.
Додаємо сметану, жовток, ванільний цукор/екстракт, сіль.
Додаємо просіяне борошно порціями, можливо ви обмежитеся 200 гр, але мені знадобилися всі 250. Тісто має бути еластичним і не липнути до рук. Потрібно розділити тісто на 2 частини: 1/3 і 2/3. Більшу частину тонко розкачати в прямокутник шириною 15 см (приблизно). Накриваємо харчовою плівкою і прибираємо в холодильник на 1 годину. Меншу частину ділимо на рівну кількість кольорів харчового барвника. Вмішуємо барвник в тісто (краще робити це в одноразових целофанових рукавичках).
Розкачуємо тісто в тонкі джгутики (намагаємося зробити їх в діаметрі 0, 5 см, але тут вже як вийде). Прибираємо в холодильник. Через годину прямокутний пласт тіста змащуємо збитим яйцем.
Ріжемо тісто на смужки (взагалі ширина залежить від того, як тонко ви розкатали стрижень), приблизно на 2, 5, а то і 3 див.
Тепер кладемо кольоровий стрижень на смужку білого тіста і скачуємо. Краще скачувати через плівку (як роблять з рулетами), тоді не липне ні до столу ні до пальців. Закатуємо щільно, між стрижнем і білим тестом не повинно бути проміжків.Тісто досить делікатне, може і порватися. Тут якраз і потрібна акуратність.
Зверху змащуємо збитим яйцем. Викладаємо на деко з пергаментним папером.
Випікаємо при температурі 200 градусів 15-20 хвилин.
Дати повністю охолонути, і тільки тоді можна "заточити" олівці.
Але врахуйте, олівці не з дерева, легенько поскобліть їх гострим ножем.
Кольорові олівці

Немає коментарів:

Дописати коментар