неділя, 7 грудня 2014 р.

Квіти з редиски.

Квіти з редиски.



Ніж повинен бути невеликим і гострим.

Опис:
Зрізаємо шкірку тонким шаром у вигляді пелюстки. Зробити 5 таких зрізів.
Надрізаємо 5 пелюсток. Пелюстки повинні бути розташовані на рівній відстані один від одного по колу редиски.
2 ряд пелюсток: між пелюстками зрізаємо шкірку, потім надрізаємо 5 пелюсток. Так ми виконуємо кожен ряд, скільки їх може вийти.
Коли квітка готовий, його треба покласти в холодну воду з льодом. Через 20-30 хвилин квітка розкриється, можна вийняти його з води і прикрасити страву.
Як стеблинок для троянди можна використовувати дерев'яні шпажки, обгорнені зеленим папером.
Квіти з редиски.
Квіти з редиски.
Квіти з редиски.
Квіти з редиски.
Квіти з редиски.
Квіти з редиски.
Квіти з редиски.
Квіти з редиски.









Квіти з редиски
Ось як послідовно вирізається трояндочка з редиски. Ніж повинен бути невеликим і гострим. Опис:

Зрізаємо шкірку тонким шаром у вигляді пелюстки. Зробити 5 таких зрізів.
Надрізаємо..









Квіткові клумби.

Квіткові клумби.
Квіткові клумби.
Квіткові клумби.
Квіткові клумби.
Квіткові клумби.
Квіткові клумби.
Квіткові клумби.
Квіткові клумби.
Квіткові клумби.







Квіткова арка з повітряних куль.

Квіткова арка з повітряних куль.
Квіткова арка з повітряних куль.
Квіткова арка з повітряних куль.
Квіткова арка з повітряних куль.
Квіткова арка з повітряних куль.
Квіткова арка з повітряних куль.
Квіткова арка з повітряних куль.
Квіткова арка з повітряних куль.


Немає коментарів:

Дописати коментар