Квіти з редиски.
Ніж повинен бути невеликим і гострим.
Опис:
Зрізаємо шкірку тонким шаром у вигляді пелюстки. Зробити 5 таких зрізів.
Надрізаємо 5 пелюсток. Пелюстки повинні бути розташовані на рівній відстані один від одного по колу редиски.
2 ряд пелюсток: між пелюстками зрізаємо шкірку, потім надрізаємо 5 пелюсток. Так ми виконуємо кожен ряд, скільки їх може вийти.
Коли квітка готовий, його треба покласти в холодну воду з льодом. Через 20-30 хвилин квітка розкриється, можна вийняти його з води і прикрасити страву.
Як стеблинок для троянди можна використовувати дерев'яні шпажки, обгорнені зеленим папером.
Квіти з редиски Ось як послідовно вирізається трояндочка з редиски. Ніж повинен бути невеликим і гострим. Опис: Зрізаємо шкірку тонким шаром у вигляді пелюстки. Зробити 5 таких зрізів. Надрізаємо.. |
Немає коментарів:
Дописати коментар