Малюнок на піску.
Бузок з атласних стрічок.
Шиємо спідницю
Полуничне рафаелло
Інгредієнти:
Полуниця - 200 г
Яйце - 1 шт
Цукор - 5 ст. л.
Масло вершкове - 30 г
Сир - 250 г
Борошно - близько 1 ст
Панірувальні сухарі
Кокосова стружка
Приготування:
Збити яйце з цукром і продовжуючи збивати додати вершкове масло і сир.
Потім в масу додати борошно.
Замісити легке тісто.
Відщипувати від тесту невеликі шматочки і робити з них коржики. Покласти всередину по цілій полуничку.
Скачати в кульки, присипаючи борошном руки.
Кинути в киплячу воду і після того як спливуть, варити 3 хвилини. Виловити шумівкою. Обваляти в суміші сухарів і солодкої кокосової стружки.
При подачі прикрасити полуницею.
Джерело: Шедеври рукоділля
Рекомендуємо підписатися!
Немає коментарів:
Дописати коментар