Печеньки совушки #Їжа@romantika_for_you
М'яке шоколадне печиво з M&m's
Інгредієнти:
1, 25 склянки борошна
1/4 склянки + 2 столових ложки какао-порошку
1 чайна ложка крохмалю
1/2 чайної ложки солі
3/4 чайної ложки соди
115 г вершкового масла кімнатної температури
1/2 склянки коричневого цукру
1/4 склянки цукру
1 велике яйце кімнатної температури
1 чайна ложка екстракту ванілі
200 г M&m's
Приготування:
Нагрійте духовку до 175 градусів. 2 деко застеліть папером для випічки.
У середній мисці змішайте всі сухі інгредієнти, крім 2 видів цукру. Міксером збийте масло з 2 видами цукру на середній швидкості близько 3 хвилин. Вбийте яйце і ванілін. Включіть міксер на низьку швидкість і поступово всипте борошняну суміш. Перемішайте до однорідної маси і додайте M&m's.
Викладіть чайною ложкою невеликі порції тіста на деко на пристойному расстояни один від одного. Випікайте 8 хвилин, щоб схопилися краю печива (центр буде виглядати недопеченого - це нормально). Печиво остудіть протягом декількох хвилин на решітці, а потім перекладіть і дайте їм охолонути повністю.
#Їжа@romantika_for_you
Солодкі кристали
У вирощування кристалів аж дві користі! Перша - солодощі для діток, а друга - вивчення хімії, діти на все життя запам'ятають веселу, смачну, солодку, різнокольорову хімічну реакцію. Вам знадобляться інгредієнти: баночки з широким горлом або склянки, дерев'яні шпажки, прищіпки, харчові барвники, ароматизатори, багато цукру і багато багато терпіння!
Знадобиться пропорція - 10 склянок цукру на 4 склянки води. Налити в каструлю 4 склянки води і насипати 4 склянки цукру, поставити на вогонь ( врахуйте, що розчин наш збільшиться в об'ємі, візьміть каструлю побільше), на середньому вогні довести до закипання і додати решту цукру, при цьому регулярно помішуючи.Коли весь цукор розчиниться, відставити каструлю від вогню на 15 хвилин.
Поки наш розчин охолоджується, підготуємо палички. Замочити їх у воді, потім покласти в цукор, щоб покласти початок утворенню кристалів, палички мокрі - цукор приклеїться:)))))))) Після цього потрібно обов'язково дати паличок з косяком цукром висохнути повністю, якщо палички будуть навіть злегка вологими - у вас нічого не вийде, коли ви помістіть їх у гарячий цукровий розчин, весь цукор осиплеться і новим кристалам не на чому буде зростати.
Налити цукровий сироп у скляні банки або склянки, додати харчові барвники. Повільно опустити палички в розчин і закріпити прищіпками. Зверніть увагу, щоб палички не стосувалися ні дна банки, ні один одного, між ними повинно залишитися відстань, для обростання кристалами.
Поставити баночки в тепле або сонячне місце.
Ииииииждать, чекати, чекати і ще трохи чекати
Кристали будуть готові вже через тиждень.
#Їжа@romantika_for_you
Немає коментарів:
Дописати коментар