Листівка з гудзиками #r_card
Сердечко з фетрових гуртків #r_decor
Бант зі стрічки. Два варіанти. #r_pack
Провідав.
Упаковка сердечко #r_pack
Серветка у вигляді зайця #r_decor
Календар #r_hm
Листівка pop up #r_card
Об'ємні сніжинки #r_ng
Як зав'язувати банти #r_pack
Солодка ковбаска «Баунті»
Для приготування вам будуть потрібні:
Шоколадний шар:
-печиво - 200 г
-вода - ½ склянки
-цукор - ½ склянки
-какао-порошок - 2 ст. ложки
-коньяк - 1 чай. ложка (можна без нього!)
Кокосовий шар:
-кокосова стружка - 80 г
-масло вершкове - 80 г
-цукрова пудра - 80 г
Спосіб приготування:
Шоколадний шар:
Печиво подрібнити ( в комбайні - 1 хвилина).
В одержаний порошок всипати какао.
У теплій воді розчинити цукор. У воду з цукром додати коньяк (лікер, вино або нічого не додавати). Влити воду з цукром і іншим в печиво з какао і замісити тісто.
Викласти тісто на плівку, фольгу, пергаменет і розрівняти в прямокутник висотою в 2-3 мм.
Зробити білий шар:
Змішати м'яке масло, кокосову стружку і цукрову пудру.
Рівномірно викласти білий шар на шоколадному, закрутити в рулет і відправити в морозилку на півгодини, потім перекласти в холодильник.
Мастика з маршмеллоу.
Щоб прикрасити торти, можна використовувати саморобну мастику. Виходить дуже смачно і красиво!
Маршмеллоу - зефірні цукерки (суфле).
З мастикою з маршмеллоу дуже приємно працювати, вона легко приймає потрібну форму, і не липне до рук
В самому кінці ви знайдете посилання на мк по ліплення з мастики.
Склад:
маршмеллоу - 90-100 г (одна пачка зефирных цукерок),
лимонний сік або вода - ~1 ст. ложка,
цукрова пудра - ~1-1, 5 склянки
Приготування:
Маршмеллоу найчастіше продаються не одноколірними - найкраще купити маршмеллоу білого кольору.
В крайньому випадку підійде біло-рожеве маршмеллоу.
Можна спробувати поекспериментувати і з різнокольоровими маршмеллоу, можливо при додаванні харчових барвників у Вас вийде потрібний колір.
Маршмеллоу розділити за кольорами - білі половинки скласти в одну посуд, а рожеві в іншу.
У маршмеллоу одного кольору додати столову ложку лимонного соку або води і нагріти в мікрохвильовій печі (10-20 секунд) або на водяній бані до збільшення в об'ємі.
* якщо хочете підфарбувати мастику харчовим барвником, то його краще додати після того, як дістали набряклі і розтоплене маршмеллоу з мікрохвильовки. У цей момент потрібно додати барвник і добре перемішати масу ложкою
Потім порціями вводити просіяну цукрову пудру і розмішувати масу ложкою або лопаткою.
Коли розмішувати ложкою стане важко, викласти масу на посипаний цукровою пудрою стіл і продовжувати розминати руками до тих пір, поки мастика не перестане липнути до рук.
Отриману мастику загорнути в харчову плівку або тонкий целофановий пакет (так, щоб плівка щільно прилягала з усіх боків до мастики, і повітря не потрапляло всередину пакета) і покласти в холодильник на ~30 хвилин.
* мастику можна зберігати в холодильнику, щільно загорнувши в целофан, до 6 тижнів;
також можна зберігати мастику в морозильнику, загорнувши у кілька шарів целофану і обернувши фольгою - в морозилці мастика може зберігатися кілька місяців;
готові висушені фігурки з мастики потрібно зберігати в щільно закритій упаковці в сухому місці зберігаються такі фігурки кілька місяців
Готову мастику дістати з холодильника, викласти на посипаний крохмалем стіл і тонко розкачати.
З готової мастики можна приготувати різні фігурки, квіточки, листочки і трояндочки для тортів або покрити торт тонко розкатаної мастикою.
http://vk.com/wall-35059398_11546 Як зробити бант з мастики
http://vk.com/wall-35059398_25178 торт-машинка з мастики
http://vk.com/wall-35059398_14114 квітка з мастки
Немає коментарів:
Дописати коментар