неділя, 28 грудня 2014 р.

Ялинкова іграшка своїми руками: куля з ромбів

Ялинкова іграшка своїми руками: куля з ромбів



Автор: Ольга Гре






Сонечко-дзеркало своїми руками



Беремо кругле дзеркало без рами і м'який пластик, такий найчастіше продається в канцелярських товарах під виглядом обкладинок для альбомів і рефератів, різного формату та кольору. Ножиці в руки і вперед! Після того як закінчили творити, пофарбуйте пластик у сріблястий колір і наклейте акуратно на лицьову сторону дзеркала. Простіше і ефектніше не буває!







Ялинкові іграшки своїми руками






Бантики своїми руками на вилці



Візьміть тонку стрічку або тасьму завдовжки близько 15 см і оберніть навколо лівої сторони вилки. Кінець стрічки, що лежить на задній частині вилки, оберніть навколо правої сторони на передню частину (друга половинка стрічки залишається під цією) і пропустіть між середніми знизу зубцями. «Передню» половинку стрічки заводимо вгору також між середніми зубчиками. Вийшло, що обидва кінця стрічки вийшли із зворотного боку вилки зверху і знизу горизонтально натягнутої стрічки. Зав'яжіть навколо неї кінці вузликом. Зніміть отриманий бантик з вилки, при необхідності обріжте довгі кінчики і обробіть їх.







Відео-уроки: листівки своїми руками






Курочка з фетру своїми руками










Курочка з фетру своїми руками
.Курочка-Пістрява, добра товстуля,.По двору ходить, діточок скликає:.- Ко-Ко-ко, хлопці, де ж ви, курчата,.Жовті грудочки, доньки і синочки?.Поспішіть до мами: їсти будемо з вами.Насіння..











В'язаний дракончик своїми руками






Чохол для плеєра з фетру своїми руками










Чохол для плеєра з фетру своїми руками
..Оригінальний чохол для плеєра можна зробити своїми руками з фетраДля чохла з фетру знадобиться:.. Кольоровий фетр. Нитки. Голка. Ножиці..З кольорового фетру вирізаємо прямокутники..











Диван своїми руками






Ялинкові іграшки своїми руками



Немає коментарів:

Дописати коментар