неділя, 28 грудня 2014 р.

Рожеве деревце.

Рожеве деревце.



Нам знадобиться:
- флористичний оазис. Він буває, як для живих, так і для штучних квітів. Може бути будь-якої форми: цеглинка, кулька і т. д.
- сизаль
- флористичний мох
- палички для ніжки дерева
- квіти
- клей-пістолет, клей ПВА, "Момент"
- гіпс
-горщик або будь-яка інша ємність на ваш вибір

Якщо немає флористичного оазису круглої форми, обрізаємо кути брусочки, формуючи кульку.

Обмотуємо кулька волокна сизалю. Я їх нічим не закріплюю, він і так добре тримається.
Підготуємо квіточки. У мене просто гілка штучних квітів, я їх обрізаю, залишаючи обов'язково ніжки.
За допомогою клею-пістолета починаємо приклеювати квіти. Зубочисткою я намічаю місце для кожної квіточки, роблячи невеликі поглиблення. Капаємо клеєм і відразу ж вставляємо квіточку. Він відмінно закріплюється. І так по всій нашій кульці.
Внизу я вставила кілька листочків, щоб озеленити деревце. Так симпатичніше.
Вибираємо ніжку для дерева. Я зазвичай використовую палички кориці, але можна і щось інше на ваш вибір. Паличку кориці я задекорировала стрічкою. Робимо поглиблення в кулі для палички і змастимо його, а також кінець палички клеєм "Момент" або іншим. Деревце готове.
Приступаємо до декору горщика. #Топіари@romantika_for_you Я його просто задекупажила серветкою, відповідною до загального вигляду дерева.
Розводимо гіпс з водою, заливаємо в горщик, вставляємо дерево.
Після застигання гіпс рясно змащуємо клеєм ПВА і викладаємо флористичний мох.
Наше дерево вже росте в горщику. Милуємося результатом. Відмінний декор для дому або подарунок.
Рожеве деревце.
Рожеве деревце.
Рожеве деревце.
Рожеве деревце.
Рожеве деревце.
Рожеве деревце.
Рожеве деревце.
Рожеве деревце.
Рожеве деревце.





Гольфи з оленями.


#В'язання@romantika_for_you
Гольфи з оленями.
Гольфи з оленями.
Гольфи з оленями.







Коробка для подарунка


#Упаковка@romantika_for_you
Коробка для подарунка
Коробка для подарунка
Коробка для подарунка
Коробка для подарунка
Коробка для подарунка
Коробка для подарунка
Коробка для подарунка
Коробка для подарунка
Коробка для подарунка
Коробка для подарунка





Шкарпетки з гудзиками.



Розміри: 30(38)42
Вам буде потрібно: пряжа Novita 7 Veljesta (75% вовна, 25% поліакріл, 100 м/50 г) - 150(150)200 г світло-сірого кольору, прямі і шкарпеткові спиці №3, 5-4, 8 ґудзиків.

Візерунок з кос: в'язати за схемою. Повторювати 1-16-й ряди.

Платочная в'язка: осіб. і ізн. ряди - тільки осіб. петлі.

Лицьова гладь: при круговому в'язанні - тільки осіб. петлі.

Щільність в'язання: 21 п. осіб. гладдю = 10 див.

Лівий носок: наберіть на прямі спиці 51(61)71 п., в'яжіть прямими і зворотними рядами 3 ряду платочної в'язкої. Далі в'яжіть візерунком з косами наступним чином: провяжите перші 5 п. ппаточной в'язкою, провяжите 1 п. перед раппортом, потім повторіть 10 п. раппорта 4(5)6 разів, в кінці провяжите ще 5 п. платочної в'язкої. Продовжуйте в'язати петлі візерунком з кіс, пров'язуючи крайні 5 п. з обох сторін платочної в'язкої для планок. Через 2 ряди вывяжите першу петлю по правому краю наступним чином: провяжите 1 осіб. п., 2 п. разом осіб.виконайте накид і далі петлі в'яжіть по малюнку. Аналогічно вывяжите ще 3 петлі для гудзиків в кожному 10(14)14-му ряду. На висоті 16(22)22 см (після того як буде провязан 8-й ряд узору) провяжите ще 1 осіб. ряд, рівномірно убавпяя у візерунку з кос 5(7)9 п. = 46(54)62 п. Останні 6 п. зніміть на дод. спицю і відкладіть. Розділіть залишилися петлі на 4 спиці - на крайні по 13(15)17 п., на середніх - по 10(12)14 п. Спицю з відкладеними 6 п. розмістіть під першою спицею і провяжите їх у першому ряду разом з петлями першої спиці = 40(48)56 п. Розділіть на кожну спицю по 10(12)14 п. Зміна ряду - посередині задньої частини носка.

Далі починайте вив'язувати п'яту. Для цього в'яжіть тільки петлі 1-й і 4-й спиць = 20(24)28 п. Решта петлі відкладіть. В'яжіть прямими і зворотними ряду платочної вязкойт поки все не буде провязано 18(22)26 рядів. Далі виконуйте зменшення п'яти наступним чином: в'яжіть в осіб. ряду, поки до кінця ряду не залишиться 7(9)10 п., провяжите 2 п. разом осіб, протяжкою (= зніміть 1 п. не пров'язуючи, провяжите 1 осіб. п, і протягніть її через зняту петлю), поверніть роботу. Зніміть 1 п. як осіб. не пров'язуючи, провяжите 6(6)8 осіб. п. і наступні 2 п. провяжите разом ізн.поверніть роботу. Зніміть 1 п. як осіб. не пров'язуючи, провяжите 6(6)8 осіб. п. і 2 п. разом осіб. протяжкою, поверніть роботу. Продовжуйте виконувати збавляння таким чином, поки на спицях не залишаться тільки середні 8(8)10 п. Розділіть ці петлі на 2 спиці - по 4 п.(по 4 п, )по 5 п. Після цього по лівому краю п'яти на 1-ю спицю рівномірно наберіть 9(11)13 п. + 1 п. між спицями, на цю ж спицю зніміть петлі лівої частини п'ятки, далі в'яжіть петлі 2-й і 3-й спиць по малюнку, потім на 4-ю спицю наберіть 1 п. між спицями та 9(11)13 п. по правому краю п'яти + зніміть петлі правій частині п'яти. Продовжуйте в'язати вкруговую на всіх петлях осіб. гладдю.

Одночасно з цим вывязывайте клин підйому стопи наступним чином: на першій спиці в'яжіть останні 2 п. разом осіб. і на четвертій спице - перші 2 п. разом осіб. протяжкою. Провяжите 2 ряди без убавленій. Потім виконайте ще 1 ряд з убавлениями, 1 ряд з убавлениями, 3 ряду без убавленій, 3 ряду без убавленій, 1 ряд з убавлениями і так далі, поки на кожній спиці не буде по 10(12)14 п. Далі в'яжіть без убавленій 15(20)25 см (або поки не закриється мізинець).

Після цього починайте вив'язувати мисок наступним чином: посередині і в кінці кожної спиці провяжите за
2 п. разом осіб. = 32(40)48 п. Провяжите 3(4)5 рядів без убавленій. Повторіть ряд з убавлениями = 24(32)40 п., провяжите 2(3)4 ряди без убавленій. Далі виконуйте зменшення в кожному 2-му ряду, поки не залишиться 8 п. Обріжте нитку, стягніть кінцем нитки залишилися петлі і закріпіть.
#Одяг@romantika_for_you
Шкарпетки з гудзиками.
Шкарпетки з гудзиками.

Немає коментарів:

Дописати коментар