Домашня чарівниця - Майстер-клас МК "Гиацинт канзаші" (автор anansy) Рукодільний клуб, журнали по рукоділлю, канзаші, в'язання, шиття, вишивка, бісер, кулінарні рецепти, саморобне мило, декупаж, твистинг, довідкова інформація, майстер-класи, відеоуроки,.. |
Домашня чарівниця - Майстер-клас МК "Гіацинт канзаші" (автор anansy) Рукодільний клуб, журнали по рукоділлю, канзаші, в'язання, шиття, вишивка, бісер, кулінарні рецепти, саморобне мило, декупаж, твистинг, довідкова інформація, майстер-класи, відеоуроки,.. |
Кафи - кілька майстеркласів
Панно з гудзиками. Майстер-Клас.
Мило "Вишня в шоколаді" Майстер-клас
Нам знадобиться:
Мильна основа, олія какао (не рафінована), какао боби (терті), Барвник харчовий (червоний+малиновий), діоксид титану (паста гліцеринова), домішки парфумів "стигла вишня"
1. Ріжемо мильну основу на шматочки.
2. Розтоплюємо основу на "водяній бані або в мікрохвильовій печі на мінімальній потужності для уникнення перегрівання і спінювання.
3. Розводимо діоксид титану у воді. Діоксид використовується в якості білого барвника.
4. Змішуємо барвники (червоний і малиновий), подрібнюємо какао-масло і какао боби.
5. Змішуємо какао масло і боби з розплавленої мильною основою. Ставимо все на "водяну баню", для однорідного розчинення масла і бобів.
6. Змішуємо мильну основу з діоксидом титану. В результаті отримуємо з прозорої основи - білу.
7. В основну частину мильної основи додаємо барвник і отдушку. Ретельно перемішуємо. Заливаємо суміш у форму.
8. А тепер найцікавіше. Беремо все заздалегідь приготоване: велику форму з основною заливкою + основу з діоксидом титану + основу з маслом і бобами какао. І вливаємо по черзі, з початку какао масу, потім основу з діоксидом. Трохи розводимо субстанції паличкою, але не сильно, що б не було повного змішування мас.
Ставимо остигати і застигати. Чекаємо.
9. Ну і довгоочікуваний результат. Застигле мило дістаємо з форми і ріжемо.
Немає коментарів:
Дописати коментар