Тюльпан з бісеру
Тюльпан (майстер-клас). Я вперше пробую робити Майстер-клас. Не судіть строго, але на помилки і непорозуміння прошу вказати. |
Чаша з бісеру
Знадобитися плавкий пластиковий бісер, масло-спрей для кухні, а температура духовки повинна бути близько 230 градусів за Цельсієм.
Змастіть керамічний посуд маслом.
Розподіліть бісер.
Запечіть в духовці.
Серце з бісеру
Детальніше за посиланням.
Бузок з бісеру
Автор: marfushecika
Потім складаємо навпіл і скручуємо в гілочки.
Потім беремо по 2 таких гілочки і скручуємо їх між собою.
Потім беремо по 2 таких гілочки і скручуємо їх між собою.
Тепер робимо каркас з дроту (я беру польську дріт з флормагазинов 1 мм-1, 4 мм нарізану)
Заливаємо підставку у форму і поміщаємо в неї кущі (для підставки разова пластикова тарілочка глибше.
Заливаємо підставку у форму і поміщаємо в неї кущі (для підставки разова пластикова тарілочка глибше.
Прикручуємо кисті і листя до готового каркаса. Покриваємо каркас гіпсом з ПВА. Тепер залишається пофарбувати і покрити лаком.
Немає коментарів:
Дописати коментар