Подушка-гітара
Листівки
Вишивка зі схемами.
РУЛЕТ з СЕРДЕЧКОМ на день Валентина
Незрівнянний бісквітний рулет c сердечком з желе стане незрівнянним десертом романтичної вечері і доставить море задоволення! Розкішне ласощі, витончений смак і чарівна легкість - неповторний десерт! Рекомендую спробувати домашній бісквітний Рулет Любові!" Оригінальна начинка складається з вершків. Але цікаву нотку внесе ягідне желе...а зверху молочна глазур.
Почнемо з першого етапу-за день до випікання рулету зробимо желе (у мене-суничне ).
Другий етап - приготуємо бісквітний корж для рулету
4 яйця, 100 гр цукру, 1 пакетик ванільного цукру, 3 ст. л. борошна і 1ст.л.крохмалю.
Відокремити жовтки від білків.Збити жовтки з цукром, борошном і крохмалем.Окремо збити білки з дрібкою солі.Потім акуратно ввести білки в суміш, вимальовуючи вісімку.Викласти на деко, застелене перг.папером і випікати 15 хвилин при 180 градусах.
Після того, як буде випечений корж, ми беремо порожній пакет з-під соку, і вимірявши його, відрізаємо зайве, при цьому залишаємо на дно і кришку торта.
Пакет ставимо вертикально і у нього акуратно розподіляємо наш корж.
Закладаємо дно.
З желе вирізаємо сердечка.
Готуємо крем - сметану(400 мл)збиваємо з цукром(150 г), розчиняємо желатин водою.На пачку желатину(25 г), води 70 мл. Нагріваємо желатин до розчинення, чекаємо, щоб охолов і з'єднуємо з кремом.
Отже тепер швидко викладаємо в центр серця і заливаємо кремом.Прибираємо в холодильник
Дістаємо наш рулет з холодильника через 2 години, витягуємо його з пакета. Кладемо його на решітку і поливаємо глазур'ю.
Глазур-100 гр молока додаємо 30 г вершкового масла, 80 г білого шоколаду і доводимо до кипіння.10 гр желатину розвести водою 1 ст. ложка, набухне і на плиту до повного розчинення.З'єднуємо молоко з желатином.Помішуємо і дивимося, коли маса трохи почне густіти.Наш рулет ставимо на решітку і поливаємо глазур'ю.
Розтопіть чорний шоколад і зробіть розлучення зубочисткою за помадці.
Немає коментарів:
Дописати коментар