Маска для сну своїми руками
Знадобиться:
-тканина (натуральна і м'яка, наприклад ситець)
-фліс, або будь пухка тканина для наповнення
-нитка і голка
-ножиці
-гумка
-шаблон
Роздруковуємо шаблон
Вирізаємо. Обводимо контур, вирізаємо одну деталь зовнішню і дві внутрішні (одна з яких з флісу, на кілька міліметрів менше)
На лицьовій (зовнішньої) сторони можна що-небудь вишити або нашити.
Закріплюємо все разом, зшиваємо
Пришиваємо гумку
Зайчик з м'якого рушника.
Оформлення дверних прорізів.
Стілець - вішалка
Кошти від накипу і водного каменю
Якщо у вас жорстка вода, уникнути накипу практично неможливо. Позбавлятися від неї бажано регулярно, не допускаючи великих нашарувань. Спеціальні фільтри для пом'якшення води дозволять вам значно знизити появу накипу в побутових приладах.
Отже, щоб позбутися від накипу в чайнику, прасці з відпарювачем або кавоварці, змішайте оцет з водою в пропорції один до одного. Залийте цю суміш в чайник або праска на ніч, а кавоварку запустіть, щоб розчин промив всі її складові. Для швидкого видалення накипу з чайника - закип'ятіть в ньому воду з оцтом в зазначеній пропорції. При необхідності повторіть кілька разів. У запущених випадках, збільшити концентрацію оцту.
Інші способи: висипати в чайник пакетик лимонної кислоти і закип'ятити. Замість лимонної кислоти можна використовувати половинку лимона або яблучну шкірку. Після процедури очищення ретельно вимийте чайник.
Для запобігання утворення накипу в автоматичних пральних машинах, запускайте її на максимальну температуру з додаванням пакетика лимонної кислоти або склянки оцту. Таку процедуру досить проводити 1 раз в 2 - 3 місяці.
Щоб зняти наліт з наконечника душа, прокип'ятіть протягом 15 хвилин у літрі води, з додаванням півсклянки столового оцту. Пластмасовий наконечник просто замочіть на годину-дві в гарячому розчині оцту (1:1).
При сильному забрудненні сполук водопровідних кранів, оберніть їх ганчірочками, змоченими в оцтовій кислоті. Залиште на кілька годин.
Для профілактики відкладення водного каменю на раковині і водопровідних кранах, періодично збризкуйте їх 5% оцтом. А після використання витирайте раковину насухо. Це справедливо і щодо скляних душових кабінок.
Практичний стелаж для велосипеда
Домашній кабінет на балконі.
Метелики в інтер'єрі
Ідея для навісу на дачу
18 кулінарних секретів, які господині зазвичай збирають роками!
1. Щоб яєчня була пишною можна додати дві ложки холодної води на один стакан яєць і гарненько збити.
2. Замість дріжджів у тісто можна додати трохи коньяку. При цьому тісто стане ароматнішою, а випічка смачніше.
3. Білок яйця швидше зіб'ється в пишну піну, якщо його попередньо охолодити і додати кілька крапель лимонного соку або трохи лимонної кислоти. З жовтком ж діють навпаки - він любить тепло і цукор.
4. Щоб обсмажити або запекти м'ясо з золотистою скоринкою його треба обмазати медом.
5. Цибуля втратить гіркоту і буде набагато смачніше, якщо після його нарізки покласти в друшляк і обдати окропом.
6. Печінка буде м'якою, якщо перед обсмажуванням посипати його цукром.
7. Щоб яйця при варінні не лопалися, їх треба вимити перед цим у холодній воді.
8. Щоб молоко при варінні не підгоріло, каструлю треба сполоснути холодною водою і варити на середньому вогні.
9. Овочі чистять або миють безпосередньо перед тим, як опускають у суп.
10. Щоб у вас був гарний смак її треба варити 5-10 хвилин. Моркву також як і інші овочі варять на доброму вогні і солять в кінці варіння.
11. Щоб рис був розсипчастим його треба перед приготуванням замочити в холодній воді на 30 хвилин.
12. Щоб сіль у посуді не зволожувалася слід додати кілька зерен рису.
13. Щоб рис не разваривался його можна трохи обсмажити, проте слід врахувати, що в цьому випадку він не дуже збільшиться в розмірах.
14. Щоб молоко не втікала треба кинути туди шматочок цукру і накрити, помішуючи кожні 3-4 хвилини.
15. Щоб рис був прозорим, потрібно на 5 хвилин опустити його в окріп.
16. Щоб рис або макарони не злипалися при варінні, потрібно додати у воду трохи соняшникової або оливкової олії або обдати в друшляку холодною водою після варіння.
17. Зів'ялі кріп і петрушка стануть знову свіжими, якщо покласти їх у воду злегка розведену оцтом;
18. Якщо ви хочете отримати смачні овочі при варінні, треба опустити їх у воду після того, як вода закипить. Якщо ж ви хочете щоб смачним був бульйон - треба починати варити овочі у холодній воді.
Немає коментарів:
Дописати коментар