понеділок, 21 квітня 2014 р.

Маска для сну своїми руками

Маска для сну своїми руками



Знадобиться:

-тканина (натуральна і м'яка, наприклад ситець)
-фліс, або будь пухка тканина для наповнення
-нитка і голка
-ножиці
-гумка
-шаблон

Роздруковуємо шаблон

Вирізаємо. Обводимо контур, вирізаємо одну деталь зовнішню і дві внутрішні (одна з яких з флісу, на кілька міліметрів менше)

На лицьовій (зовнішньої) сторони можна що-небудь вишити або нашити.
Закріплюємо все разом, зшиваємо
Пришиваємо гумку
Маска для сну своїми руками
Маска для сну своїми руками





Зайчик з м'якого рушника.

Зайчик з м'якого рушника.
Зайчик з м'якого рушника.





Оформлення дверних прорізів.

Оформлення дверних прорізів.
Оформлення дверних прорізів.







Стілець - вішалка

Стілець - вішалка





Кошти від накипу і водного каменю



Якщо у вас жорстка вода, уникнути накипу практично неможливо. Позбавлятися від неї бажано регулярно, не допускаючи великих нашарувань. Спеціальні фільтри для пом'якшення води дозволять вам значно знизити появу накипу в побутових приладах.

Отже, щоб позбутися від накипу в чайнику, прасці з відпарювачем або кавоварці, змішайте оцет з водою в пропорції один до одного. Залийте цю суміш в чайник або праска на ніч, а кавоварку запустіть, щоб розчин промив всі її складові. Для швидкого видалення накипу з чайника - закип'ятіть в ньому воду з оцтом в зазначеній пропорції. При необхідності повторіть кілька разів. У запущених випадках, збільшити концентрацію оцту.

Інші способи: висипати в чайник пакетик лимонної кислоти і закип'ятити. Замість лимонної кислоти можна використовувати половинку лимона або яблучну шкірку. Після процедури очищення ретельно вимийте чайник.

Для запобігання утворення накипу в автоматичних пральних машинах, запускайте її на максимальну температуру з додаванням пакетика лимонної кислоти або склянки оцту. Таку процедуру досить проводити 1 раз в 2 - 3 місяці.

Щоб зняти наліт з наконечника душа, прокип'ятіть протягом 15 хвилин у літрі води, з додаванням півсклянки столового оцту. Пластмасовий наконечник просто замочіть на годину-дві в гарячому розчині оцту (1:1).

При сильному забрудненні сполук водопровідних кранів, оберніть їх ганчірочками, змоченими в оцтовій кислоті. Залиште на кілька годин.

Для профілактики відкладення водного каменю на раковині і водопровідних кранах, періодично збризкуйте їх 5% оцтом. А після використання витирайте раковину насухо. Це справедливо і щодо скляних душових кабінок.
Кошти від накипу і водного каменю







Практичний стелаж для велосипеда

Практичний стелаж для велосипеда
Практичний стелаж для велосипеда
Практичний стелаж для велосипеда
Практичний стелаж для велосипеда
Практичний стелаж для велосипеда





Домашній кабінет на балконі.

Домашній кабінет на балконі.
Домашній кабінет на балконі.
Домашній кабінет на балконі.
Домашній кабінет на балконі.
Домашній кабінет на балконі.
Домашній кабінет на балконі.
Домашній кабінет на балконі.
Домашній кабінет на балконі.
Домашній кабінет на балконі.







Метелики в інтер'єрі

Метелики в інтер'єрі





Ідея для навісу на дачу

Ідея для навісу на дачу







18 кулінарних секретів, які господині зазвичай збирають роками!



1. Щоб яєчня була пишною можна додати дві ложки холодної води на один стакан яєць і гарненько збити.

2. Замість дріжджів у тісто можна додати трохи коньяку. При цьому тісто стане ароматнішою, а випічка смачніше.

3. Білок яйця швидше зіб'ється в пишну піну, якщо його попередньо охолодити і додати кілька крапель лимонного соку або трохи лимонної кислоти. З жовтком ж діють навпаки - він любить тепло і цукор.

4. Щоб обсмажити або запекти м'ясо з золотистою скоринкою його треба обмазати медом.

5. Цибуля втратить гіркоту і буде набагато смачніше, якщо після його нарізки покласти в друшляк і обдати окропом.

6. Печінка буде м'якою, якщо перед обсмажуванням посипати його цукром.

7. Щоб яйця при варінні не лопалися, їх треба вимити перед цим у холодній воді.

8. Щоб молоко при варінні не підгоріло, каструлю треба сполоснути холодною водою і варити на середньому вогні.

9. Овочі чистять або миють безпосередньо перед тим, як опускають у суп.

10. Щоб у вас був гарний смак її треба варити 5-10 хвилин. Моркву також як і інші овочі варять на доброму вогні і солять в кінці варіння.

11. Щоб рис був розсипчастим його треба перед приготуванням замочити в холодній воді на 30 хвилин.

12. Щоб сіль у посуді не зволожувалася слід додати кілька зерен рису.

13. Щоб рис не разваривался його можна трохи обсмажити, проте слід врахувати, що в цьому випадку він не дуже збільшиться в розмірах.

14. Щоб молоко не втікала треба кинути туди шматочок цукру і накрити, помішуючи кожні 3-4 хвилини.

15. Щоб рис був прозорим, потрібно на 5 хвилин опустити його в окріп.

16. Щоб рис або макарони не злипалися при варінні, потрібно додати у воду трохи соняшникової або оливкової олії або обдати в друшляку холодною водою після варіння.

17. Зів'ялі кріп і петрушка стануть знову свіжими, якщо покласти їх у воду злегка розведену оцтом;

18. Якщо ви хочете отримати смачні овочі при варінні, треба опустити їх у воду після того, як вода закипить. Якщо ж ви хочете щоб смачним був бульйон - треба починати варити овочі у холодній воді.
18 кулінарних секретів, які господині зазвичай збирають роками!

Немає коментарів:

Дописати коментар