середа, 23 квітня 2014 р.

Чудова ідея для лоджії

Чудова ідея для лоджії

Чудова ідея для лоджії





Ніж для торта

Ніж для торта





16 кулінарних хитрощів від домогосподарок



1. До суміші сиру яйця борошна для сирників додати трохи рослинного масла. Вони виходять пишніше і смачніше.

2. Шкурки з сала добре додати при варінні холодцю з будь-якого м'яса( при обробленні м'яса срезть і заморозити). Холодець виходить густий в шкірці багато желирующих речовин.

3. Секрет борщу: буряк для борщу потрібно почистити і варити в бульйоні весь час поки вариться бульйон. Потім м'ясо і буряк вийняти, бульйон процідити і варити борщ як зазвичай тільки в самому кінці приготування варений буряк потерти на крупній тертці, покласти в готовий борщ. Дати закипіти і вимкнути. Смак особливий, а колір відмінний.

4. Щі і борщ будуть більш насиченою і смачніше, якщо в них зварити целиковую картоплину, а потім розім'яти. Розминати в каструлі або на сковороді з засмажкою.

5. Ніколи не викидайте сало пожелтевшее або заветренное. Пропустіть його через м'ясорубку і зберігайте в холодильнику в банку при необхідності додавати в щі або борщ. Для цього взяти сальце додати часник розтерти часник разом з салом у ступці або чашці незвичайний смак забезпечений. Вилийте цю заправку в борщ коли він вже готовий розмішайте і вимкніть вогонь.

6. Якщо піч відкритий пиріг з фруктовою або ягідною начинкою сік під час випічки тікає і підгорає на деку. Але є вихід: застроміть в начинку вертикально кілька макаронин з отвором. Киплячий сік піднімається з цим трубочках, а з пирога не виливається. З готового пирога макаронини, вийняти.

7. Гіркі огірки можна опустити на деякий час в молоко додавши трохи цукру. Гіркота зникне.

8. Що б у рисової крупи не завелися жучки, покладіть в неї кілька металевих пробок від пляшок.

9. Якщо любите розсипчасту кашу тоді на склянку крупи треба брати 2 склянки рідини. Варити розсипчасті каші можна на бульйоні або на воді, крупу треба засипати в окріп.

10. Шматочок цибулі, покладений в холодильник, допоможе знищити всі неприємні запахи.

11. Якщо розсіл з солоними огірками додати трохи сухої гірчиці, вони стануть смачніше і довше зберігаються.

12. Для прянощів шкідливі: світло, висока температура, підвищена вологість. Зберігати треба в щільно закритих непрозорих керамічних, фарфорових або з темного скла банках, кожну пряність в окремій ємності подалі від плити.

13. Не можна сипати спеції з баночки, в якій вони зберігаються, безпосередньо в каструлю з киплячим стравою - вони поглинуть вологу з пари і втратять свою якість.

14. Шкірку від банана допомагають розварюватися м'яса. У каструлю з м'ясом покласти шкірку від банана. Вас приємно здивує отриманий результат. М'ясо буде м'яким, соковитим і запашним.

15. В посуд з м'ясом для гасіння покласти гілочки вишні для запаху, аромату і непередаваного смаку.

16. У фарш завжди додавайте цукор (на 1 кг фаршу столову ложку). Ваші котлети, біляші, чебуреки та інші вироби з котлетної маси завжди будуть дуже соковитими. Кладіть у фарш, плюс до основних спецій (сіль, перець) сухий селера - він покращує смак м'яса.
16 кулінарних хитрощів від домогосподарок





Як малювати мохом на стінах

Як малювати мохом на стінах
Як малювати мохом на стінах
Як малювати мохом на стінах
Як малювати мохом на стінах
Як малювати мохом на стінах
Як малювати мохом на стінах
Як малювати мохом на стінах
Як малювати мохом на стінах







Трафарети для візерунків на каву

Трафарети для візерунків на каву
Трафарети для візерунків на каву
Трафарети для візерунків на каву
Трафарети для візерунків на каву
Трафарети для візерунків на каву
Трафарети для візерунків на каву
Трафарети для візерунків на каву





Креативні кухні в невеликих просторах

Креативні кухні в невеликих просторах
Креативні кухні в невеликих просторах
Креативні кухні в невеликих просторах
Креативні кухні в невеликих просторах
Креативні кухні в невеликих просторах
Креативні кухні в невеликих просторах
Креативні кухні в невеликих просторах
Креативні кухні в невеликих просторах
Креативні кухні в невеликих просторах
Креативні кухні в невеликих просторах

Немає коментарів:

Дописати коментар