понеділок, 26 травня 2014 р.

Крила для ангела ведмедики Тедді або ляльки

Крила для ангела ведмедики Тедді або ляльки

Крила для ангела ведмедики Тедді або ляльки
Крила для ангела ведмедики Тедді або ляльки
Крила для ангела ведмедики Тедді або ляльки
Крила для ангела ведмедики Тедді або ляльки
Крила для ангела ведмедики Тедді або ляльки
Крила для ангела ведмедики Тедді або ляльки
Крила для ангела ведмедики Тедді або ляльки









Крила для ангела ведмедики Тедді або ляльки.
Здрастуйте, дорогі майстри та умільці! Я дуже люблю створювати ведмедиків Тедді в образі ангелів, і хочу поділитися з Вами дуже простим і легким способом, як створити витончені..









Плетена корзинка для дрібниць

Плетена корзинка для дрібниць
Плетена корзинка для дрібниць
Плетена корзинка для дрібниць
Плетена корзинка для дрібниць
Плетена корзинка для дрібниць
Плетена корзинка для дрібниць







Мило "Бутерброд з червоною ікрою"



Беремо мильну основу - буквально грам 10.

Розтоплюємо в мікрохвильовці, не доводячи до кипіння, на "розморожування", і додаємо помаранчевий барвник.

Це - форма для бутерброда. Я намазу пластилін на сухий шматок булки, зверху налепила намистинок, розміром з ікринки, і залила компаундом.

Заливаємо ікринки гарячим милом.

Я зробила це не дуже акуратно, давно не займалася - навик збився.

Тому, коли ікринки застигли, видаляю зайве.

Робимо масло. розтоплюючи навпіл білу і прозору основу.

Додаю краплю віддушки та олії, розмішую.

Заливаю ікринки.

Залишаю застигати - виношу для прискорення процесу на холод.

Робимо хлібну скоринку. Буквально шматочок білої основи розтоплюємо з додаванням коричневого барвника.

Фарбуємо скоринку пензликом.

Для реалістичності те ж саме робимо з жовтим.

На застиглому милі-"олії" робимо насічки - щоб шари краще схопилися.

Розтоплюємо білу основу, додаємо краплю коричневого, заливаємо "булку".

Залишаємо застигати.

Бутерброд застиг, виймаємо з форми - обережно.
Мило
Мило
Мило
Мило
Мило
Мило
Мило
Мило
Мило









Бутерброд з червоною ікрою
Ви вмієте робити бутерброди з червоною ікрою?... Ну що ж, розповім вам, як отримати ось такий апетитний бутерброд. Беремо мильну основу - буквально 10 грам. ...





Немає коментарів:

Дописати коментар