МАЙСТЕР-КЛАС ТРОЯНДИ Здрастуйте дорогі мої майстрині. За вашим прохання викладаю свій МК по трояндам. Для роботи потрібно: 1. Гофрована флористична папір. 2. Цукерки (краще круглої форми)... |
Сердечко з куточка конверта. У нього можна використовувати як кульок - насипати цукерок.
МАЙСТЕР КЛАС КАЛИ Сподіваюся, що зрозуміло написала і не втомила вас переглядом своїх робіт. Починайте творити. Величезне спасибі всім, хто зайшов у гості. Удачі вам мої хороші!!! |
Як приготувати цукерки рафаелло
У якості чудового десерту для ваших гостей ми пропонуємо вам зробити своїми руками цукерки рафаелло. Рецепт цієї страви дуже простий. Для його приготування вам знадобляться наступні інгредієнти:
- 1 банка згущеного молока;
- 1 пачка вершкового масла;
- 200 г кокосової стружки;
- ванілін;
- горіхи (мигдаль, фундук).
1. Вершкове масло потрібно залишити на деякий час при кімнатній температурі, щоб воно стало м'яким. 2. Потім розминаємо масло виделкою, додаємо згущене молоко і ванілін. З допомогою міксера збиваємо цю суміш до отримання кремоподібній маси. Потім додаємо в неї половину кокосової стружки і ретельно перемішуємо. 3. Отриману суміш ставимо в холодильник на кілька годин, а краще на ніч. Але ні в якому разі не можна доводити масу до замерзання. 4. Після того, як маса загусла, дістаємо її з холодильника і приступаємо до формування цукерок. Для цього насипаємо на робочу поверхню трохи кокосової стружки і однією чайною ложкою набираємо масу, а інший ложечкою скидаємо її на кокосову стружку. У середину кладемо горіх і трохи вдавлюємо його в кремову масу. Після цього вивалюємо всю цукерку в кокосовій стружці. 5. Після того, як всі цукерки готові, потрібно дати їм трохи постояти в холодильнику, а потім вже можна подавати на стіл. Але врахуйте, що домашні цукерки рафаелло не можуть довго перебувати в жаркому приміщенні, при високій температурі вони починають трохи танути.
Немає коментарів:
Дописати коментар