четвер, 25 грудня 2014 р.

Апарат для приготування морозива в домашніх умовах.

Апарат для приготування морозива в домашніх умовах.


Апарат мрії, коротше ;)
Апарат для приготування морозива в домашніх умовах.





Диванчик для домашньої тварини






Домашні цукерки.



ТРЮФЕЛІ.
Шоколад темний (3 плитки по 100 г) - 3 шт.
Молоко згущене (не варене) - 1 бан.
Какао-порошок (для обсипання)

Розтопити шоколад на водяній бані.
Додати банку згущеного молока.
Розмішати й остудити при кімнатній температурі.
Для дорослих можна додати 30-50 г будь-якого лікеру.
Прибрати в холодильник до застигання маси, стежити, щоб вона не перетворилася на тверду брилу.
Скачати кульки і обваляти в какао порошку.
Виходить приблизно 50-55 цукерок.

ШОКОЛАДНІ ТРЮФЕЛІ.
200 грам екстра чорного шоколаду
пів склянки домашніх вершків (120мл)
1 стіл. ложка вершкового масла
2 ст. ложки рому або міцного шоколадного лікеру (у принципі, можна взяти будь-хороший алкоголь)
1 ст. ложка меду
фундук (по 1 горішку всередину)
Шоколад і масло розтоплюємо в мікрохвильовці, окремо на плиті нагріваємо вершки з медом, доводимо до кипіння. Змішати обидві маси, додаємо алкоголь, охолоджуємо. Ставимо в холодильник на дві години, потім прибираємо в морозилку на 15 хв. Можна ліпити трюфелі. В самому кінці процесу густо обваляти в какао. Зберігати в холодильнику.

З ЛІКЕРОМ.
шоколад білий 100 г
збиті вершки 30 г
лікер 10 г
горіх фундук 50 г
Шоколад розтопіть, додайте збиті вершки, лікер, перемішайте. Цукерки викладіть у формочки. Дайте застигнути.

З СУХОГО МОЛОКА.
400 г сухого молока (вітчизняного!!!)
200г вершкового масла,
100мл пломбіру,
30г лікеру
80г мелених волоських горіхів.
Все перемішати, накатати кульки, обваляти в "Несквике" і охолодити.

ДОМАШНІЙ "ШОКОЛАД".
5 столових ложок какао
5 столових ложок розтопленого вершкового масла
5 столових ложок цукру
5 столових ложок сметани
Можна додавати родзинки, горіхи і т. п
Все перемішати, довести до кипіння, остудити в холодильнику 2 години.
Шоколад виходить м'який, за смаком схожий на гіркий шоколад, дуже смачний. Можна намазувати на хліб, можна використовувати для пирогів, як глазур.

ІРИСКИ.
цукор-пісок 210 г
вершки 33% 150 г
щіпка ваніль
шоколад чорний 25 г
масло вершкове 40 г
желатин 10 г
Цукровий пісок доведіть до карамельного кольору, додайте вершки (рідкі), вершкове масло, розпущений желатин і розтоплений шоколад.
Все ретельно перемішайте і вилийте у форму, дайте застигнути. Наріжте на маленькі шматочки.

ДОМАШНЯ ТЯГУЧКА.
30 г вершкового масла,
200 мл молока,
200 г цукрової пудри (можна навіть просто цукру),
2 ст. ложки меду,
рослинне масло.
Влийте в каструлю молоко, додайте вершкове масло, цукрову пудру, мед і поставте все на вогонь. Прогрівайте приблизно 20 хвилин, постійно помішуючи. Маса повинна бути густою і придбати карамельний колір.
Потім дістаньте формочки для льоду, змастіть їх рослинною олією і викладіть в них масу. Залишилося тільки остудити і насолодитися домашньою тянучкой.

Джерело: Шедеври рукоділля
Рекомендуємо підписатися!





Ваш домашній барометр








Домашній ляльковий театр. Викрійки.

Домашній ляльковий театр. Викрійки.
Домашній ляльковий театр. Викрійки.
Домашній ляльковий театр. Викрійки.
Домашній ляльковий театр. Викрійки.
Домашній ляльковий театр. Викрійки.
Домашній ляльковий театр. Викрійки.
Домашній ляльковий театр. Викрійки.
Домашній ляльковий театр. Викрійки.
Домашній ляльковий театр. Викрійки.





Подушка-лежанка для домашнього вихованця

Подушка-лежанка для домашнього вихованця
Подушка-лежанка для домашнього вихованця
Подушка-лежанка для домашнього вихованця
Подушка-лежанка для домашнього вихованця
Подушка-лежанка для домашнього вихованця
Подушка-лежанка для домашнього вихованця
Подушка-лежанка для домашнього вихованця
Подушка-лежанка для домашнього вихованця
Подушка-лежанка для домашнього вихованця

Немає коментарів:

Дописати коментар