Вінок до Нового року.
Розріжте лимон на часточки. Засушіть в духовці і акуратно прикріпіть до основи - колу з пінопласту або картону.
Скринька з бамбуковою серветки
Вам знадобиться:
- Бамбукова серветка
- Картон (для боковинок)
- Тканина (краще еластична)
- Тасьма
- Китайські монетки
- Застібка
- Лінійка
- Олівець
- Ножиці
- Нитки з голкою
- Клейовий пістолет
Оригинальгый шарф-снуд спицями
В'яжеться цей шарф прямим полотнищем. Першу половинку в'яжемо платочної в'язкою, а другу половинку треба в'язати квадратами з лицьових і виворітних петель. Потім полотно з'єднуємо в коло, а після обв'язуємо гачком верх і низ виробу. Можна фарбувати квіточками і т. п.
Опис в'язання
Взяти товсті нитки 100 м - 100 м. Спиці№4 - 4, 5.
Набрати 60 п, і в'язати так: кромочная, 30 п платочної в'язкої (в осіб у р ізн р - осіб п, правий візерунок на схемі), 28 п в'яжуться другим візерунком (лівий візерунок на схемі), кромочная.
Такими візерунками в'язати потрібну вам довжину з ваших плечей. Після цього полотно потрібно з'єднати в коло. Ну і обв'язку для краси робіть по верху і низу.
Це вже друга варіація моделі. Її слід в'язати зверху вниз. Оптимально - круговими спицями, щоб не з'єднувати нічого.
Самостійно розрахуйте необхідну для верху кількість петель, потім провязываете на свій розсуд скільки-то і робите надбавки через одну петлю. Вийде по дві виворітних і по дві особових петлі. Довжину виробу теж самі розраховуйте.
Ну і потім - обробка гачком. Повинне вийти два ряди стовпчиків з 2 накидами, а потім візерунок.
Повітряні змії у вигляді гігантських восьминогів.
Робимо етикетки
Для роботи вам необхідно мати:
1. Лист терморансферной папери (розшифрую нижче)
2. Принтер
3. Лінійка
4. Канцелярський ніж
5. Атласна стрічка шириною 15-20мм
6. Праска та прасувальна дошка
7.Шматочок х/б тканини термотрансферний папір (Transfer Paper ). Папір складається з двох шарів: перший-сама папір на яку наноситься фарба з принтера, другий-захисний, який знімається після термообробки. Така тканина дає можливість переносити будь-яке друковане зображення на тканину.
Немає коментарів:
Дописати коментар