середа, 30 липня 2014 р.

Торцованные дерева

Торцованные дерева



Автор: Андриянов В
Торцованные дерева
Торцованные дерева
Торцованные дерева
Торцованные дерева
Торцованные дерева
Торцованные дерева









Торцованные дерева МК.
Вирішив зробити таке серце.Надихнуло на створення це деревце http://stranamasterov.ru/node/271654? tid=451.









Бомбочки для ванни "Полуничне серце"



Напевно, всі бачили в косметичних магазинах ароматні кульки, ромбики, сердечка... Це бомбочки для ванни. Вони дозволяють сучасним красуням поєднати приємне з корисним - звичайна ванна перетворюється на повноцінний догляд за тілом.









Бомбочки для ванни Полуничне серце / Хенд мейд / Алимеро
Бомбочки для ванни Полуничне серце. Напевно, всі бачили в косметичних магазинах ароматні кульки, ромбики, сердечка Це бомбочки для ванни. Вони дозволяють сучасним











Стара ванна на дачі перетворюється в ставок



Сьогодні ми детально розглянемо питання як зробити ставок з старої ванни. У всіх нас рано чи пізно з'являється стара ванна на дачі. Її-то ми і вивеземо на дачу. Можна, звичайно, використовувати її просто в якості резервуара для зберігання води. Але нам здається, що застосувавши деяку вправність, ви зможете зробити з неї цілком декоративний ставок своїми руками. Це дуже перетворить ваш садовий дизайн. Міні-ставок з ванни буде виглядати дуже мальовничо!
Для створення ставка вам буде необхідно придбати наступні матеріали:
- упаковка клею, призначеного для плитки або кахлю;
- кілька упаковок цементно-піщаної суміші;
- кілька відер гравію або щебеню;
- пара відер глини;
- невеликий фрагмент алюмінієвої чи сталевої сітки;
- котушка металевого дроту;
- деяка кількість природних каменів для декорування.
Потрібно також і сама ванна, але будемо вважати, що вона у вас вже є. Тепер визначимося з місцем для ставка. Краще всього вибирати сухий ділянку з досить міцним грунтом. Не варто вишукувати сирі місця. По освітленню - вибирайте таке місце, де присутній і сонце й тінь. Дуже гарне місце - поруч з плодовим деревом.
Стара ванна на дачі
Починаємо копати яму під водоймище. Глибина її повинна бути більше, ніж глибина ванни. Приблизно на тридцять сантиметрів. Яму викопуйте за формою вашої ванни. Далі - по периметру ями знімайте шар дерну на ті самі тридцять сантиметрів. Ширину знімання грунту беріть приблизно півметра. Потім установлюйте ванну в яму. Перевірте рівнем на горизонтальність установки ванни у ямі і присипайте зазори між стінками ванни і ямою піском. Після цих процедур ви повинні отримати основу для ставка. Виглядати це повинно таким чином: у землю врыта ванна, а навколо неї по периметру вибрана земля на тридцять сантиметрів.
Ставок на дачі з ванни
Необхідні інструменти для подальшої роботи:
- відро під воду;
- ємність для цементного розчину;
- совок або кельма для робіт з цементом;
- плоскогубці для робіт з проволокой4;
- ножиці для металу.
Ванна на дачі
Розводимо клей для керамічної плитки згідно інструкції. Одягаємо рукавички і обробляємо складом внутрішню поверхню ванни. Дно ванни можна не обробляти. Вирівнювати клей немає необхідності. Чим бугристее він буде завдано - тим природніше це буде виглядати. Після того, як клей нанесений, ванну можна залишити на просушку до наступного дня. Цей захід покликаний зробити стінки вашого ставка більш натуральними. З часом на стінках утворюється природний рослинний покрив з водоростей і рослин.
Металевою сіткою закриваємо верхній периметр ванни і стінки на одну третину зверху. Найкраще сітку порізати на частини і монтувати окремо кожну сторону. По кутах сітки необхідно прив'язати кільця з дроту. Вони повинні виступати перпендикулярно стінок ванни. На кільця в подальшому ми будемо кріпити дріт. З дроту вийдуть горизонтальні напрямні.
Далі розводимо розчин цементу. Цим складом обробляємо сітку. Поверхню також не вирівнюємо. Так буде більш декоративно. Зверху на розчин можна місцями помістити невеликі камені або щебінь. А по дроту можна покласти і більш великі камені. Робити чи ні дротяну окантовку вирішувати вам. Зверніть увагу, що цемент можна наносити не на весь периметр ванни. А місцями. Сітка з часом теж заросте травою.
Мк викладено: https://vk.com/public31805219
Зливний отвір внизу й збоку ванни краще всього забити цементом, а зверху обробити герметиком. Цемент покладений. Тепер залишаємо ванну на пару днів підсихати.
Дно ванни необхідно обробити глиною. Помест
Стара ванна на дачі перетворюється в ставок
Стара ванна на дачі перетворюється в ставок
Стара ванна на дачі перетворюється в ставок
Стара ванна на дачі перетворюється в ставок

Немає коментарів:

Дописати коментар