четвер, 31 липня 2014 р.

Майстер-клас "Малюнок на майці своїми руками"Текст автора

Майстер-клас "Малюнок на майці своїми руками"

Майстер-клас
Текст автора
1. Нам знадобиться чиста, проглаженная майка/футболка/борцовка з бавовни.
2. Вибираємо бажану картинку нам знадобиться акрилові фарби для тканини, пензлики і м'який простий олівець ще що-небудь щоб промакивать пензлик.
Майстер-клас
3. Збільшуємо картинку потрібного розміру(у мене 18х20см), перемальовуємо, готову картинку обводимо маркером або чорною фарбою.
Майстер-клас
4.1) підкладаємо картинку 2) перемальовуємо олівцем
3)якщо ви погано малюйте зображення можна залишити під майкою
обов'язково потрібно картинку одягнути в обкладинку зошита, якщо залишайте її, у будь-якому випадку треба щось підкласти щоб не забруднити.
Майстер-клас
5. Чорної акр. фарбою обводимо поетапно з основних частин тіла:голова, очі і т. д.
6. Ротик я не перемальовувала спочатку, перемальовую його, обвожу і розфарбую.
7. Тепер розфарбовую слізки акр. блакитною фарбою:)
Майстер-клас
Майстер-клас
Майстер-клас
8. Природно ідеально не вийде, тому потрібно чорний контур ще раз обвести тонким пензликом.
9. Моя борцовочка готова! Тепер потрібно почекати до повного висихання приблизно годину, краще довше, потім з вивороту пропрасувати праскою і можна носити





Майстер-клас "Пасха 2013"

Майстер-клас
Матеріали: варені яйця (білі), крохмаль, вода, пензлик, серветки, харчові барвники (золотий, срібний).
Час роботи: від 1 години (залежить від кількості яєць)
Майстер-клас
Майстер-клас
Детальніше за посиланням, в блозі автора.
Майстер-клас
Майстер-клас
Майстер-клас









Майстер-клас 'Пасха 2013'
Пропоную Вашій увазі невеликий майстер-клас до Великодня! В цьому році вирішила прикрасити великодні яйця в техніці декупаж.)) Отже, почнемо! Матеріали: варені яйця (білі), крохмаль,..











Майстер-клас: робимо мильні сердечка



Автор: Olika

Ці мильні сердечка з полуничним ароматом сподобаються вашим дітям, так і коханій людині. Якщо використовувати маленькі формочки, то вийде гостьове мило.

Для цього майстер-класу нам знадобиться:
-прозора мильна основа
-біла мильна основа
-ароматичне масло (аромат) - я використовувала Полуничний джем
-червоний барвник
-блискучий глиттерсиликоновая форма для мила
-дві ємності для плавлення мила
-пластикові піпетки
-ложка для перемішування
Технологія приготування мильних сердечок з мильної основи:
У першій ємності змішайте прозору мильну основу (приблизно 60 грам) з невеликим шматочком білої мильної основи (розміром приблизно з виноградинку). У другій ємності расплавте приблизно 450 грам білої мильної основи. Після того, як обидві частини мильної основи розплавляться (плавьте їх у двох різних ємностях, не змішуйте), додайте в них отдушку, з розрахунку 1, 5-2% від обсягу мильної основи.
Потім додайте червоний барвник (пів чайної ложки) і щіпку гліттера в першу ємність, де суміш прозорою і білої мильної основи.
Потім візьміть плаиковую піпетку, і заповніть поглиблення в силіконовій формі.
Почекайте, коли цей шар охолоне й затвердіє, і залийте білу мильну основу у форму.
Дочекайтеся, коли мильні сердечка до кінця затвердіють, вийміть з форми і насолоджуйтеся!


Немає коментарів:

Дописати коментар