понеділок, 28 липня 2014 р.

Кавова чашка, яка прокидається, якщо в неї налити кави.

Кавова чашка, яка прокидається, якщо в неї налити кави.

Кавова чашка, яка прокидається, якщо в неї налити кави.





Генеральне прибирання: корисні поради



1. Не поскупіться і обзаведіться в будинку ганчірками з мікроволокна. Такі ганчірки, утворюючи статичну електрику, активно притягують бруд з пилом, волосся і навіть жир. Більш того, їх можна прати в машинці.

2. В посудомийній машині можна не лише мити посуд, але і чистити м'які іграшки, вентилі від духовки і інші речі. Однак у машинки є функція сушки. Тому якщо ви не впевнені, чи можна сушити деякі предмети, краще їх не кладіть у машину.

3. Встановіть таймер на годину і займіться вологим прибиранням, розподіливши обов'язки для кожного члена сім'ї. Коли таймер задзвенить, відкладіть роботу хоча б ненадовго, навіть якщо не закінчили, і присвятіть трохи часу на сімейні розваги.

4. Щоб зберегти підлогу та килим у коридорі чистими, потрібно просто покласти біля порога вологу ганчірку і змусити всіх витирати об неї ноги.

5. Дістати бруд у важкодоступних місцях можна з допомогою старої і непотрібною зубної щітки.

Це лише невелика частка корисних порад про генерального прибирання для господинь, продовження слід.
Генеральне прибирання: корисні поради





Ідея фотоколажу.

Ідея фотоколажу.







Як вивести пляму від праски на одязі?



1. Тільки що з'явилася пляма від праски змочуємо водою і посипаємо зверху харчовою содою.
2. Залишаємо одяг на деякий час, даємо соді вбратися в тканину.
3. Беремо губку, рушник і починаємо акуратно відчищати пляма, рухаючись від країв плями до центру.
4. Якщо вийшло вивести пляму від праски частково, потрібно прополоскати речі і повторити процедуру.
5. Замість соди можна використовувати оцет або лимонну кислоту, однак наносити ці засоби слід на пару хвилин, а після чистити пляма так само, як описано в інструкції.

Тепер ви знаєте, як вивести пляму від праски на одязі і «реабілітувати» зіпсований наряд.
Як вивести пляму від праски на одязі?





Торт з попкроном



Божевільне поєднання, шалено смачно! Швидко, яскраво і незвично-відмінна ідея для вечірки

Інгредієнти:
-2 пакетика попкорну, приготувати в мікрохвильовій печі і видалити тверді зернятка
-2 склянки M&m's
-1 1/2 склянки солоних паличок, подрібнити (не занадто дрібно)
-450 р міні-маршмеллоу (або повнорозмірних маршмеллоу)
-120 г вершкового масла

1.Змастіть вершковим маслом форму для випічки (краще всього підійде форма, зображена на фото).
2.Змішайте готовий попкорн з M&m's і солоними паличками.
3.У середній каструлі розтопіть вершкове масло; як тільки воно розтопиться, додайте маршмеллоу. Змішати до однорідності.
4.Зніміть суміш з вогню і перелийте її в миску з попкорном, M&m's і солоними паличками.
Перекладіть масу в підготовлену форму, утрамбуйте, накрийте форму фольгою і залиште охолоджуватися при кімнатній температурі принаймні на 1 годину.
5.Готовий торт найкраще зберігати в холодильнику не більше доби.
Торт з попкроном
Торт з попкроном
Торт з попкроном
Торт з попкроном
Торт з попкроном
Торт з попкроном
Торт з попкроном







Які кімнатні рослини приносять матеріальне благополуччя? Повір'я і прикмети



1. Напевно, усі із мною погодяться, що найвідоміша в цьому рейтингу - товстянка (вона ж Крассула), яку нехитро називають «грошовим деревом». Ця спекотна південно-африканка, зростаюча у багатьох російських будинках, за чутками, відмінно притягує гроші. І чим краще вона росте, тим більше, відповідно, поліпшується добробут в оселі.Вважається, що, для того щоб змусити толстянку «працювати» на повну силу, потрібно посадити її не аби в що, а в зелений або (ще краще) червоний горщик. Обривати засохлі листочки у грошового дерева не можна, нехай самі відпадуть.І найголовніше - потрібно доглядати за рослиною (благо це нескладно), щоб воно не засохло. Засохне - не чути вам шелесту купюр. Але до такого доводити красиве рослина навряд чи хто буде. Зрештою, нехай все це лише повір'я, але рослина-живий! Ну а якщо раптом толстянка у вас розцвіла - пора бігти в магазин за сейфом, бо це означає, за народними прикметами, несподіване багатство.

2. Друге місце серед кімнатних рослин-«золотих жил» належить всім відомої герані. Хоча цій квітці знайдеться місце майже в будь-якому списку рослин: у списку самих невибагливих, у списку рослин-консервантів, серед рослин-репелентів (відлякують від комах) і ін. Як магніт для грошей це рослина функціонує краще, якщо поряд з ним поставити горщик з азалією. То герань не виносить самотності, то просто «виробляє» перед сусідом, але народ цей факт відзначив.

3. Бронзову медаль у цьому змаганні можна повісити на шию, точніше, на колючки кактуса. Адже він оберігає матеріальне благополуччя в будинку від всіляких фінансових несподіванок, при цьому примножуючи його. Забезпечте кактусу яскраве сонячне світло і поливайте в міру, і він неодмінно віддячить вас.

4. Трохи не дотягує до трійки переможців загадковий кімнатний бамбук, або Драцена Сандера.Ця рослина символізує процвітання, успіх і стрімке зростання, стосовно до матеріального благополуччя теж. Причому любителі кімнатних рослин впевнені, що залучений бамбуком успіх у фінансових справах зберігається надовго.Догляд за ним потрібен мінімальний. Головне - вчасно і рясно поливати, особливо влітку.Якщо пагони бамбука в будинку почали активно зростати, незабаром їх прикладу послідує і добробут господаря. А для того щоб допомогти рослині притягувати гроші, поставте поруч з ним жабу (ту, що з трьома лапами і монетою в роті).

5. Замикає ланцюжок зелених генераторів багатства папороть (нефролепис, аспленіум, многорядник та ін). Це вологолюбна рослина обереже ваш гаманець від зайвих витрат, тим самим забезпечуючи стабільне матеріальне благополуччя. Цікаво, як папороть це робить? Напевно, кожен раз, коли господар відкриває гаманець, щоб купити яку-небудь дрібничку, в його мозку виникає образ папороті з загрозливим виразом... крони. Ходять чутки: щасливчики, які отримали величезну спадщину, згадують, що перед цим вони набували щитовник (садовий папороть). Але ще більш поширене повір'я, що якщо раптом папороть розквітне (хоча, на глум всім, вчені довели, що це неможливо), то в цьому будинку забудуть, що таке нужда, назавжди.
Які кімнатні рослини приносять матеріальне благополуччя? Повір'я і прикмети

Немає коментарів:

Дописати коментар