понеділок, 28 липня 2014 р.

Оплетення кульки бісером

Оплетення кульки бісером






МК-бісерне панно "Троянди"



Автор: Тетяна Нікуліна

Для роботи потрібні: зелений бісер для листя, золотиста рубка для квітів, біла для гіпсофіли, дріт 0, 3 мм, дріт для каркаса, нитки, флорлента(муліне чи фарби. лак), рамка.
Листя і пелюстки квітів виконуємо французькою технікою. Для листя на вісь набираємо 11 бісеру, робимо 3 обороту, всього 33 листочка. Надалі збираємо листя по три штуки, приєднуючи гілочки гіпсофіли. Для кольорів на вісь набираємо 7 рубки, робимо 4 обігу, всього 41 пелюстка.Пелюстки збираємо ярусами обмотуючи нитками.У мене 41 пелюстка.
Приміряємо дріт для каркаса до рамки і починаємо нитками міцно приматывать квіти з листям. В цей раз я вирішила використати для обмотки тільки нитки зеленого кольору. Якщо є флорлента, то просто чудово, якщо ні, то можна і пофарбувати фарбою і покрити лаком. Фіксуємо гілку клеєм в рамці.





Майстер-клас береза з бісеру










Майстер-клас береза з бісеру -
Майстер-клас береза з бісеру











Намистина плетені з біконусів і бісеру






МК Гілка мімози з бісеру



Автор: Оленою Шниповой









Статті
Майстер-клас по плетінню гілки мімози з бісеру











Майстер-клас з плетіння з бісеру сосни



Автор майстер-класу та фотографій: Марина Литовченко









Майстер-Клас з Плетіння з Бісеру Сосни в Подарунок до Нового Року. Частина 1
У даній статті хочу запропонувати Вам зробити ялинку-сосну своїми руками, нею теж можна буде прикрасити Ваш будинок або квартиру, а також Ви можете застосувати її у вигляді новорічного подарунка..









Кулька з бісеру








Прикраси з бісеру і шпильок






Підвіска на мобільний з бісеру Matsuno



Автор: Олена Артемова

Щоб вийшло велике яблучко 3*3 см, беремо великий бісер Matsuno 6/0 трьох кольорів - білий, зелений, червоний (рис.1). Візьмемо волосінь або мононитка, щоб плести з голкою. Для початку можна ознайомитися з основним майстер-класом по мозаїчній плетіння (майстер-клас трубочка), так як зараз ми будемо плести більш складний варіант - полотно на непарну кількість намистин. Набираємо дев'ять намистин (рис. 2). Це буде середина нашого яблучка, плетемо нижню частину. За останньою червоною бусиною, беремо ще одну намистину і протягуємо голку в другу бусинку з кінця. Наступну бусинку ставимо на місце, продевая голку в четверту намистину, і так через одну до самого кінця (рис. 3). Оскільки кількість намистин непарна, в кінці протягуємо голку відразу через 8-ю і 9-ю намистину, і повертаємося, додаючи намистину так, як показано на малюнку (рис.4). Далі плетемо звичайним способом, не звертаючи уваги на те, що полотно непарне. Де потрібно, робимо звірку з малюнком, проходячи через дві намистини (ці місця на рис. позначені стрілочками). Рис. 7 - зменшуємо кількість намистин з краю - заокруглюємо яблучко. Рис.12 - дійшовши до кінця, повернемося голкою через крайні намистини до початку плетіння - тепер ми йдемо в іншу сторону і плетемо верх яблучка. Рис. 14 - це останній ряд, закінчивши його, через намистини сусіднього ряду повернемося до центральної зеленої бусини - це буде зелена гілочка (рис. 15). Рис.16 - до гілочки можна додати листочок, далі закріпити волосінь парою - трійкою вузликів в різних частинах полотна. Вставляємо колечко в крайню намистину, а до колечка приєднуємо шнурок дня мобільного телефону з карабіном. Яблучко готово!









Підвіска на мобільний - яблучко
Підвіска на мобільний - яблучко





Немає коментарів:

Дописати коментар