Шапка-кіт від AleNochka
Веселий ведмедик з х/б
Талановита людина - талановита у всьому
П инетки «Лебедине озеро»
В'язання гачком: пінетки «Лебедине озеро» .Ну як не диво? Адже завжди вдвох.Крилом до рилу, в красивому пір'я.Вони ковзають по чистому ставку..Божественні! Зупинися мить!... Для пінеток знадобиться:.. Пряжа.. |
Шишка з тканини
Буде потрібно:
-Куля - основа з пінопласту або пап'є-маше
-Тканина
-Пістолет і гарячий клей або булавочки
-Лінійка, олівець (можна замінити шматочком мила) і ножиці
Пінетки спицями
Зразок візерунка
Число петель кратне 3+2+кромочні петлі.
1 ряд. Кром. петля, 2 п. осіб., * 1 накид, 3 п. осіб., потім першу з провязанных трьох петель накинути на дві інші*, 1 осіб. п., кром. п.
2 ряд. Всі петлі і накіди в'язати виворітними п.
3 ряд. кром. п., 1 осіб. п., *3 осіб. п., потім першу з провязанных 3 петель накинути на дві інші, 1 накид*, 2 п. осіб., кром. п.
4 ряд Всі петлі і накіди в'язати виворітними п.
Повторювати з 1 ряду.
Совушка з фетру
Листівка для другої половинки
Про кохання сказати так легко, тільки чомусь багато хто про це забувають, або просто соромляться висловити свої почуття. Геть сумніви! Якщо не можете сказати, то піднесіть листівку зроблену своїми руками!
Курячі кульки в вершковому соусі
Інгредієнти:
- 500 г курячого філе
- 1 цибулина
- 1 яйце
- 3 зубчики часнику
- 200 мл вершків
- 150 г твердого сиру
Приготування
Рецепт хороший тим, що курка не вийде сухою і нудною. Вершки додадуть їй соковитості і все, включаючи дітей, з апетитом скуштують курячі кульки в вершках. Куряче філе злегка відбити і дрібно порізати, потім додати дрібно шінкованной цибулю, посолити, поперчити, влити збите в піну яйце і добре перемішати. Форму для запікання змастити жирними вершками. З приготовленої маси формувати невеликі кульки і викласти їх у форму. Запікати в розігрітій до 180 гр. C духовці 10-15 хвилин. Тим часом приготувати заливку: сир потерти на дрібній тертці, вичавити в нього часник і змішати з вершками. Вийняти форму з запекаемыми кульками з духовки, полийте заливанням кожен кульку і знову поставити в духовку ще на 15-20 хвилин. Сир розплавиться і потече, а вершки пропитают кульки, зробивши їх особливо соковитими, - і нас вийде прекрасне блюдо для святкового або повсякденного столу.
Сова-подушка
Гірлянда з сердечок
Об'ємна сніжинка
Знадобиться 20 вузьких смужок паперу розміром 1/4" на 8.5" довжиною. Тобто 0, 6 см на 21.6 див. Можна використовувати готові смужки для квілінгу. Т. к. сніжинка об'ємна, вона складається з 2 сніжинок. На одну половину сніжинки нам знадобиться 10 смужок і на другу - 10.
Святковий сарафан з ніжними оборками
На передній половинці викрійки відкладіть 19-20 см з середини переду вниз від вирізу горловини.
Проведіть горизонтальну лінію по лекалу.
На викрійці спинки сарафана по боці відкладіть відстань таке ж як з боку переду і проведіть горизонтальну лінію.
По боках переду і спинки сарафана від пройми відкладіть вниз по 3 див.
За викройкою спинки сарафана проведіть горизонтальну лінію. Відріжте по лініях (червоний колір ліній).
Нагрудної виточки на викрійці переду сарафана закрийте, перенісши її вниз.
По переду змоделюйте захід ліфа, пересняв праву половинку переду на кальку і відклавши вправо 4 див. Проведіть виріз переду сарафана за лекалом.
Додатково накресліть викрійку воланів сарафана. Довжина верхньої оборки дорівнює довжині ліфа сарафана в готовому вигляді Х 1, 4. Ширина оборки - 30 див.
Довжина нижньої оборки сарафана - дорівнює довжині верхньої оборки х 1, 4. Ширина оборки - 30 див.
По низу додатково пришивається смужка тканини шириною 10 див
Додатково необхідно викроїти для сарафана смужку тканини для оборки по низу ліфа сарафана шириною 3 см в готовому вигляді і завдовжки рівній довжині ліфа сарафана в готовому вигляді х 2 і банта довжиною 0, 8 м і шириною 6 см ( 3 см в готовому вигляді).
Немає коментарів:
Дописати коментар