Майстер-клас по створенню м'якого міні-альбому з тканинним палітуркою від Насті Stacy
Частина2.
Майстер-клас по створенню м'якого міні-альбому з тканинним палітуркою від Насті Stacy
Частина1.
Вам знадобляться наступні матеріали:
- готові сторінки для альбому
- біла х/б тканина
- х/б тканина для обкладинки/тканина для печворку
- синтепон
- ножиці, лінійка, олівець
- картон (товщина 1, 5-1, 7 мм)
- акварельний папір
- килимок для різання, різак/канцелярський ніж
- двосторонній скотч
- клей для картону і тканини
- праска
Далі - в коментарях до фото.
Квіточки. Майстер-клас від Асі Жукової.
Знадобиться:
1) Тканина "штучний шифон" різних відтінків.
2) Свічка.
3) Голки для шиття.
4) Нитки для шиття.
5) Запальничка.
6) Ножиці.
7) Намистини для прикраси квітки.
8) Булавка.
З відпрасованого тканини вирізаємо кружечки різних розмірів.
Чим більше кіл, тим пишніше буде квітка.
Над свічкою опаляем краю кіл.
Щоб не обпекти пальці, використовуємо голку для шиття.
Обережно підносимо до свічці тканина.
Краї тканини оплавляються.
Оплавляем краю всіх вирізаних кіл.
Складаємо всі підготовлені кружальця, що б вийшов квітка.
Прикрашаємо центр квітки намистинами.
Із зворотного боку пришиваємо шпильку з допомогою неї квітка буде кріпитися.
Квітка готовий.
Квіточки. Майстер-клас від Асі Жукової. Коментарі : LiveInternet - Російський Сервіс Онлайн-Щоденників.. Ася Жукова - дизайнер одягу. Автор ексклюзивних корсетів з павлопосадских хусток. Вона шиє неймовірної краси весільні сукні з ніжних шовків і мережив. Дуже сподобався її.. |
Вишиваємо берізка. Майстер-клас від Інни Берд.
. Коментарі : LiveInternet - Російський Сервіс Онлайн-Щоденників Запис у щоденнику закрита для неавторизованих користувачів з чорного списку. Зареєструватися! |
Класичний сендвіч-морозиво
Інгредієнти:
Печиво:
Борошно - 350 г
Какао-порошок (без цукру) - 75 г
Вершкове масло - 285 г
Цукор - 200 г
Сіль - ¾ чайної ложки
Жовток - 2 шт
Ванілін - 1 столова ложка
Начинка:
Морозиво (будь-який смак) - 1050 р
Приготування:
Нагрійте духовку до 175 градусів. 2 деко застеліть папером для випічки.
Змішайте борошно і какао. В чаші для міксера збийте масло, цукор і борошняну суміш і сіль до однорідної маси. Додайте жовтки і ванілін, знову збийте.
Розділіть тісто на 2 рівні частини і кожну розкачайте на дошці. Якщо тісто дуже м'яке, загорнути його в харчову плівку і покладіть в холодильник поки воно не стане досить твердим для того, щоб його розкачати (близько 30 хвилин).
Розкачані пласти наріжте на прямокутники (в сумі повинно бути 24). Перекладіть печиво на деко і випікайте 16-18 хвилин (головне щоб вони були твердими у середині). Остудіть.
На деку, на якому випікалося печиво рівномірно розподіліть морозиво (злегка розм'якшене), щоб вийшов рівний шар.
Поставте в морозилку, щоб морозиво затверділо, а потім наріжте тверде морозиво на 12 рівних частин (використовуйте 1 печиво для трафарету).
Між двома однаковими печивом викладіть шар морозива і кожен сендвіч загорнути в харчову плівку (щоб воно не втратило форму). Всі сендвічі відправте в морозилку.
























Немає коментарів:
Дописати коментар