Майже Miu Miu
Нестандартна меблі
Оригінальна лампа
Альтанка
Спідниці з кофт
Кардмейкінг
Міні-кухня
Ящики для речей під диваном
Декор сумки
Пасхальне серце з мішковини
Проста ідея для мансарди
Пояс з квітами
Відкривачка Pac-Man 'Unpackman'
Робимо сердечка з полімерної глини.
Спальня купе
Декоративна лавочка
Ваза за хвилину
Свічки
Цікавий нічник
Гостинний килимок
Сережки з пластики
Цікавий дизайн однокімнатної квартира
Браслетик
Такі дітки)
Панно з сірникових коробок
Нестандартний декор стіни
Ліжко з трави для любителів повалятися на галявині
Радіатор в дитячій кімнаті
Зручна підсвічування для книги
Вішалка може бути багатофункціональною
Декор консервації
Як вдома зробити гофровані формочки для випічки кексів.
Для цього нам буде потрібно зовсім небагато: наші формочки, папір для випічки, ножиці, циркуль( але можна і без нього), ножиці, чашка з водою.
Ми повинні виміряти діаметр нашої формочки. У мене = 9 див. Щоб були високі стінки - треба додати сантиметри 1, 5 - 2. Потім беремо нашу папір для випічки, або кальку, складають її в декілька шарів, ми ж не будемо вирізати по одному кружечку, будемо робити відразу партією.
Обводимо наші формочки, якщо хочете маленькі бортики або якщо високі, з надбавкою. або креслимо кола циркулем.
Накреслили. Вирізаємо. Ось що виходить.
Потім беремо наші вирізані кружечки, складені разом зручно 5-7 штук відразу, і опускаємо в чашку з водою, щоб вони смочились. Але тримаємо міцно рукою, щоб вони не зрушили.
Тепер їх треба вкласти в формочку. Найзручніше не вкладати у середину, а накладати зверху на формочку.
Намагайтеся зробити так, щоб краї були рівними і щоб наші формочки були потім рівненькі. Зверху накриваємо другою формою.
Виходить ось такий "бутерброд".
Папір має бути "затиснута" між формочками. Щоб зекономити час - робимо подвійний "бутербродик".
Ставимо сушитися на батарею на ніч. Через якийсь час, верхні формочки можна зняти і залишити досыхать далі.
Ось що у нас вийде.
Не бійтеся, папірці висихають, приймають потрібну нам форму і не злипаються між собою.
Насправді робляться вони швидко і просто - я довше описувала процес.
Тепер їх можна вкласти знову в залізні форми, наповнити тістом і піч порційні кексики. Папірці я не змащую маслом. Але найприємніше - формочки чисті, кекси виймаються без праці!
А коли їси - паперову форму можна просто відігнути або зовсім зняти з кексика.
Мої оцінили зручність, ось вже який раз печу їм різні кексики: і бананові, і яблучні і лимонныеБуду рада, якщо комусь стане в нагоді мій майстер - клас. Удачі! Не бійтеся пробувати і експериментувати!
Немає коментарів:
Дописати коментар