Полунична змія на десерт.
Звичайний бублик розрізати навпіл уздовж, а потім ще раз навпіл - упоперек, так, що б у вас вийшли півкільця однакового розміру.
Охолоджені вершки збити з 50 г цукру. Решта 150 г цукру висипати у воду і кип'ятити на середньому вогні 15 хвилин, потім остудити і додати коньяк.
Половинки бублика викласти на блюдо у формі змії і добре просочити цукрово-коньячним сиропом, але не переборщіть, бублики повинні зберегти форму, а не розкиснути. Укласти на бублики ряд нарізаної шматочками полуниці, накрити її залишилися бубликами, та ще раз полити сиропом.
З цілої полунички, цукерок M&M і листочків - зробити голову змії, шпажкою прикріпити її до тулуба з бубликів.
Зверху, на бублики нанести шар збитих вершків, і другий шар полуниці, але на цей раз, скибочки укладіть внапуск, як луску.
#Їжа@romantika_for_you
Гарячий десерт на мангалі: БАНАН З ШОКОЛАДОМ
1. Розрізати банан вздовж не пошкодивши шкірку знизу, інакше шоколад витече.
2. Гріти до повного/часткового плавлення шоколаду.
3. Порізати поперек, їсти ложкою + морозиво - нереально смачно!
Можна готувати в мікрохвильовій печі (шкірка трохи підгорить)
#Їжа@romantika_for_you
Шоколадні кошики для морозива.
Розтоплюємо шоколад, беремо маленькі кульки, надуваємо (не забудьте їх помити і надувати краще не до "упору"). Вмочаємо в розтоплений, але злегка остиглий шоколад. Даємо застигнути. Насолоджуємося!
#Їжа@romantika_for_you
Полуничні хмари
Інгредієнти:
Лимон - 0, 5 Штук
Заморожена полуниця - 200 Грам
Желатин - 15 Грам
Пудра цукрова - 150 Грам
Приготування:
1. В першу чергу дістанемо з морозилки полуницю і розморозимо її. Сік збережемо.
2. За допомогою блендера ягоди полуниці перетворюємо в однорідну масу (повинно вийти своєрідне пюре).
3. Потім сюди треба додати желатин, даємо йому деякий час для того, щоб він набух (стежимо за інструкцією на упаковці), після додаємо сік лимона і цукрову пудру, все добре перемішуємо і на не дуже сильному вогні нагріваємо. Не забуваємо постійно помішувати. Желатин повинен повністю розчинитися. Кип'ятити не треба! Потім до кімнатної температури суміші даємо охолонути і хвилин п'ять-сім збиваємо міксером, швидкість висока. Суміш має помітно збільшити свій обсяг, стати густий і посвітліти.
4. Кладемо вощений папір для випічки форму де буде застигати маса, потім сюди викладаємо полуничну масу і рівняємо. На тривалий час прибираємо форму в прохолодне місце, щоб маса застигла.
5. Після того як маса застигла, форму перевертаємо на поверхню, заздалегідь присипаній цукровою пудрою. Папір видаляємо.
6. Тепер нарізаємо кубиками, обвалюємо в цукрову пудру і подаємо.
#Їжа@romantika_for_you
Немає коментарів:
Дописати коментар