вівторок, 1 квітня 2014 р.

Килимок з помпонів

Килимок з помпонів



1. робимо шаблон - беремо щільний картон і циркулем малюємо дві окружності. Отримуємо картонний бублик. Довжина ворсу майбутнього помпона дорівнює відстані між найбільшою і найменшою колом «бублика». Для роботи нам знадобляться два таких бублика. За тією ж схемою робимо другий.
2. Пряжі, приблизно, 30 см завдовжки, прокладаємо навколо внутрішнього отвору у вигляді петлі і залишаємо кінці так, щоб вони звисали. За допомогою них ми потім будемо стягувати помпон.
3. Почніть намотувати пряжу на шаблон з того місця, де звисають кінці нитки для закріплення, дійшовши до протилежного кінця, а потім рухайтеся, намотуючи, в протилежному напрямку. Чим щільніше буде намотана пряжа на шаблон, чим більше буде шарів і пишніше вийде помпон.
4. Просуньте лезо ножиць між картонними дисками і розріжте нитки по зовнішньому колу.
5. Не відпускаючи шаблон, щоб помпон не розсипався, туго зав'яжіть нитка, вміщену в центр для закріплення. Зніміть картонні диски. Якщо помпон вийде не зовсім рівним, акуратно состригите стирчать нитки, надаючи йому рівну округлу форму.
Отримані помпони зшиваємо разом з допомогою гачка або звичайним способом за допомогою товстої голки і міцних ниток. Інший варіант - беремо тканину і поверх неї приклеюємо помпони. Цей варіант дуже зручний, якщо ви плануєте зробити незвичайну форму килимка.

Джерело: Шедеври рукоділля
Рекомендуємо підписатися!
Килимок з помпонів
Килимок з помпонів
Килимок з помпонів
Килимок з помпонів
Килимок з помпонів
Килимок з помпонів
Килимок з помпонів
Килимок з помпонів





Полуничні хмари



Інгредієнти:

200г замороженої полуниці
15г швидкорозчинного желатину
150г цукрової пудри
половинка лимона

Приготування:

1. Розморозьте полуницю. Сік збережіть. Перетворіть ягоди в однорідне пюре за допомогою блендера.
2. Додайте желатин, дайте йому набрякнути кілька хвилин (дотримуйтесь інструкцій на упаковці), потім додайте цукрову пудру і лимонний сік, перемішайте і нагрівайте на невеликому вогні, помішуючи, до повного розчинення желатину. Не кип'ятіть!
3. Тепер дайте суміші охолонути до кімнатної температури і збивайте міксером 5-7 хвилин на високій швидкості, поки суміш значно не збільшиться в об'ємі, посвітлішає і стане густою.
4. Форму для застигання викладіть вощеного папером для випічки, на папір викладіть полуничну масу і розрівняйте. Залиште в прохолодному місці, не накриваючи, для застигання на кілька годин.
5. Коли маса застигне, переверніть форму на присипану цукровою пудрою поверхню і видаліть папір.
6. Наріжте кубиками, обваляйте в цукровій пудрі і подавайте.

Джерело: Шедеври рукоділля
Рекомендуємо підписатися!
Полуничні хмари
Полуничні хмари
Полуничні хмари
Полуничні хмари
Полуничні хмари
Полуничні хмари







Дитячі трафарети

Дитячі трафарети
Дитячі трафарети
Дитячі трафарети
Дитячі трафарети
Дитячі трафарети





Коробочка для подарунка

Коробочка для подарунка
Коробочка для подарунка
Коробочка для подарунка
Коробочка для подарунка
Коробочка для подарунка
Коробочка для подарунка
Коробочка для подарунка
Коробочка для подарунка

Немає коментарів:

Дописати коментар