Трояндочка з фільтрів для кави
Долар з кавових зерен.
Кавове дерево
Кавово-сирний мус
Інгредієнти:
- 250 г несухого сиру
- 50 мл молока
- 2 ч. л. розчинної кави
- 1 ч. л. ванільного екстракту
- 100 р цукру
- 2 білка
- 50 г шоколаду
Приготування:
Протерти по необхідності сир через сито, розвести кави в теплому молоці. Міксером збити сир з цукром, ванільною есенцією і кави. Збити в пишну піну білки і частинами, обережно перемішуючи ложкою, ввести в основну масу. Розкласти мус по креманкам, прикрасити зверху тертим шоколадом і поставити мінімум на 40 хвилин у холодильник.
Приємного апетиту!
Джерело: Шедеври рукоділля
Рекомендуємо підписатися!
Немає коментарів:
Дописати коментар