Квіллінг
Як приготувати вафельні трубочки
Інгредієнти:
- масло вершкове або маргарин - 150 г
- цукор - 150 г
- яйця - 4 шт
- картопляний крохмаль - 50 г
- борошно - 150 г
- вода або молоко - 1/2 склянки
Приготування:
Розм'якшене масло збийте з цукром, потім, продовжуючи збивати, по одному додайте яєчні жовтки, підмішуючи крохмаль, борошно і воду.
Яєчні білки збийте в міцну піну і додайте в тісто, акуратно перемішуючи. Тісто вийде не густим (як кефір). Випікайте вафельні трубочки відразу ж.
Вафельницю добре розігрійте, відкрийте і на середину нижньої половини налийте тіста (якщо товстіший, 1 ст. ложку або на око). Закрийте, легко притисніть і випікайте близько 2-х хв. Час випікання визначайте за кольором вафель (вафельні трубочки повинні бути світло-коричневими, золотистими).
Готові вафлі акуратно знімайте з вафельниці (лопаткою або ножем) і гарячими (обережно, але дуже швидко) відразу ж згортайте в трубочку. Затверділі трубочки акуратно перекладайте на блюдо.
Коли вафельні трубочки повністю охолонуть, їх можна начинити будь-яким кремом.
Джерело: Шедеври рукоділля
Рекомендуємо підписатися!
Органайзер з дисків
Плетіння із газет
Вишиваємо
Дзеркальний будинок.
Чіпси з лаваша з сиром
Інгредієнти:
- 2 лаваша
- 200г. сметани
- яйце
- 100г. сиру
- 1 зуб. часнику
- хмелі-сунелі
- суміш перців
- сіль
Приготування:
1. Яйце збиваємо, додаємо сметану, сіль, перець, спеції і подрібнений часник.
2. Лаваш змастіть зробленої сумішшю, посипте дрібно натертим сиром.
3. Поріжте на шматочки будь-якої форми, покладіть на деко і запікайте приблизно 10 хвилин, у духовці, розігрітій до 180 градусів.
4. Чіпси з лаваша з сиром готові.
Немає коментарів:
Дописати коментар