четвер, 24 квітня 2014 р.

Корисні таблиці

Корисні таблиці






Міри ваги і об'єму



Таблиця обсягів

1 склянку - 240 мл
3/4 склянки - 180 мл
2/3 склянки - 160 мл
1/2 склянки - 120 мл
1/3 склянки - 80 мл
1/4 склянки - 60 мл
1 ст. л. 15 мл
1 ч. л. - 5 мл
1 ст. л.-3 ч. л.
1 склянку-16 ст. л.
1 літр-4 склянки +2 ст. л.

Співвідношення вага/об'єм різних продуктів.

Масло.

1 стакан рослинного масла-200 гр.
1 склянка вершкового масла -240 гр.
1 с. л. сл.масла-15 гр.

Борошно, какао, крохмаль.

1 склянку звичайної або самовосходящей борошна -140 гр.
1 ст. л. -10 гр.
1 ч. л. 3 гр.
1 склянку цільнозерновий борошна-125 гр.

Цукор білий. Цукор коричневий

1 склянку -200 гр 1 склянку -240 гр.
1 ст. л. 12 гр. 1 ст. л. - 15 гр.
1 ч. л. - 4 гр. 1 ч. л. - 5 гр.

Цукрова пудра.

1 склянку - 120 гр.
1 ст. л. 8 гр.
1 ч. л. приб.3 гр.

Мед, кукурудзяний сироп, моласса.

1 склянку-320 гр.
1 ст. л.-20 гр.
1 ч. л. 7 гр.

Яйця.

Велике яйце 1номер - 65 гр.і більше
Середнє яйце 2номер -60 гр
маленьке яйце 3номер-50 гр.

Співвідношення свіжих дріжджів до сухим.

Співвідношення приблизно 1:3
50 гр. свіжих дріжджів-17 гр.(2 ст. л. без верху) сухих дріжджів.

Різне

1 стакан мигдалю/горіхів подрібненої. у борошно-85 гр.
1 склянка горіхів/подрібненого мигдалю в крихту-100 гр.
1 ст. л. горіхів/мигдалю-крихта-6 гр.
1 стакан кокосової стружки-00 гр.
1 склянку шоколадних чіпсів-200 гр.
1 склянку вівсянки-100 гр.
1 склянку подовженого рису -200 гр.
1 склянку круглого рису -210 гр.
1 ст. л. сухих дріжджів-10 гр.
1 склянка солі 200 гр.
1 ст. л. солі-20 гр.

Желатин.

1 упаковка-14 гр.
1 ст. л. - 10 гр.
1 лист желатину-4 гр.

Розпушувач, сода.

1 упаковка -10 гр-прибл.1 ст. л.
1 ст. л. - 9 гр.
1 ст. л. без верху 8-9 гр.
1 ч. л. -3 гр.

Співвідношення вага/об'єм різних продуктів.

Крихти
1 склянку крихт торта-110 гр.
1 склянку сухих хлібних крихт-125 гр.

Сухофрукти
1 склянка сухофруктів-подрібнених-150 гр.

Варення 1 склянку-330 гр.

Яйця.
Велике яйце №1 - 65 гр.і більше
Середнє яйце №2 -60 гр
маленьке яйце №3-50 гр.

Самовосходящая борошно домашнього виготовлення.

1 склянку самовосходящей борошна - 1 склянку борошна+ 1 ч. л. разрызлителя.
1 кг самовосходящей борошна - 1 кг борошна + 2 упаковки(20 гр) розпушувача.

Таблиця переведення в % небходимого кол-ва продуктів при зміні діаметра дека.

Збільшення.
з Діаметра 22 см - 24 см -20%
22 -26 см см -40%
22 см -28 см -60%

Зменшення
з діаметра 26 см -24 см -15%
26см -22 см -30%
28 сі -22 см -40%

Таблиця температур для різного виду тесту.

Тісто Міс. в дух. Темп. Цельс. Форенг. Час вип

дрожж. Нижн.третина Середн. 177 350 30-40м

кекси Нижн.третина середн. 177 350 50-60м

бискв. Нижн.третина середн. 177 350 50-60м

песоч. Центр.частина високий. 220 430 10-20м

слоен. Центр.частина оч.вис. 240 475 20-30м

Зав. Центр.частина високий. 220 430 25-35м

Пряники Центр.частина ср/вис 190 400 15-30м

рулети Центр.частина високий. 220 430 7-10м

Печ.бізе центр.частина низька 140 275 1-2час

Борошно для всього (All-Purpose Flour):
1 чашка = 140 грам
1 чашка просіяного борошна = 115 грам

Борошно для тортів (Cake Flour):
1 чашка = 130 грам
1 чашка просіяного борошна = 100 грам

Хлібне борошно (Bread Flour):
1 чашка = 160 грам
1 чашка просіяного борошна = 120 грам
Міри ваги і об'єму





Райський куточок








Місто на сірнику







Ніжний абажур








Складаємо серветки






МК з трояндочками з прямокутників



Детальніше за посиланням.
МК з трояндочками з прямокутників
МК з трояндочками з прямокутників
МК з трояндочками з прямокутників
МК з трояндочками з прямокутників
МК з трояндочками з прямокутників
МК з трояндочками з прямокутників








Ізонитка. Осінні кульбаби.



Детальніше за посиланням.
Ізонитка. Осінні кульбаби.
Ізонитка. Осінні кульбаби.
Ізонитка. Осінні кульбаби.
Ізонитка. Осінні кульбаби.
Ізонитка. Осінні кульбаби.
Ізонитка. Осінні кульбаби.









Ізонитка. Осінні кульбаби. Майстер клас з покроковими фото
1. Привіт))). Для роботи нам знадобляться кольорові нитки (можна взяти звичайні нитки в котушках, я взяла муліне) помаранчеві, білі, темно зелені, світло - зелені і білі. Також..





Немає коментарів:

Дописати коментар