Різьба по листю
Різдвяний вінок з фетру
Як відкрити кокосовий горіх
Паперові кишеньки для візиток
Красива подарункова коробка
10 несподіваних використань мікрохвильовки.
1. Щоб освіжити аромат мелених спецій і приправ, розігрійте їх на повній потужності тридцять секунд.
2. Якщо загорнути черствий хліб у паперову серветку і прогріти його на повній потужності одну хвилину, хліб знову стане як свіжий.
3. Мигдаль легко чиститься, якщо покласти його в киплячу воду і прогріти тридцять секунд на повній потужності.
4. Волоські горіхи легко очистити від шкірки, прогрівши їх у воді чотири - п'ять хвилин на повній потужності.
5. Апельсин або грейпфрут легко очистити від білої м'якоті, якщо їх прогріти протягом тридцяти секунд на повній потужності.
6. В мікрохвильовці легко і швидко можна висушити цедру апельсинів і грейпфрутів.
Викладіть її на паперові серветки і прогрійте на повній потужності дві хвилини. Під час прогрівання цедру потрібно перемішувати.
Після остигання вона стає сухою і ламкою. Зберігайте сушену цедру в щільно закритому посуді.
7. Мікрохвильова піч допоможе видавити сік з лимона або апельсина практично до крапельки навіть при дуже товстій шкірці цитрусових. Прогрійте фрукти кілька хвилин в мікрохвильовці, дайте охолонути і ви з легкістю вичавіть з них сік.
8. У мікрохвильовій печі можна сушити на зиму зелень, овочі, а також сухарики і горіхи.
9. Можна розтопити засахарившийся мед за 1-2 хвилини.
10. В СВЧ можна вибити в'їдаються запах з обробних дощок - їх потрібно вимити, натерти лимоном і «прожарити» в мікрохвильовці.
Немає коментарів:
Дописати коментар