Конфетті
Автор: Юлія Мордвинова
Група автора: vk.com/varim_milo_sami
Складність: низька
1. Вам знадобляться різнокольорові шматочки мила різної форми. Якщо від приготування попередніх мылок у вас залишилися шматочки - беріть їх, якщо ні - доведеться заготовити. У мене залишилися від вітражного мила. Я порізала їх на маленькі шматочки.
2. Беремо невелику частину шматочків і збризкуємо спиртом. Кладемо у велику форму. Заливаємо непрозорою основою (можна і прозорою, але з часом буде не так красиво). так, щоб вони покрилися.
3. Чекаю, коли з'явиться плівочка приблизно 1-2 мм і кидаю нову порцію нарізаних шматочків. Все повторюю до тих пір, поки не заповню всю форму.
4. Можна, як у вітражі, останній шар зробити рівним, а можна залишити як у мене.
Нарцис з цукерок
Мк чайник для цукеркової композиції
МК ЧАЙНИК Як обіцяла Зробила МК по чайнику. Читаємо уважно тільки тут для Моїх дорогих майстринь відкрию СЕКРЕТНИЙ РЕЦЕПТ))) |
Шоколадно-вафельні цукерки
Для 20-25 цукерочок знадобляться: 300гр. вафель, 50гр. вершкового масла, 100гр. згущеного молока і 3ст.л. какао.
Вафлі подрібнити у блендері, змішати з розм'якшеним вершковим маслом, згущеним молоком і какао.Ретельно перемішати до отримання однорідної маси.
Зліпити цукерки, обваляти в кокосовій стружці і прибрати в холодильник, щоб цукерки застигли.
Немає коментарів:
Дописати коментар