Торт з побажаннями #r_gift
Прикрашаємо торт
Щоб зробити метелика з шоколаду нам буде потрібно:
шоколад темний;
трафарет;
пігментний папір;
гуртка
Використовуйте якісний шоколад, темний, і без добавок. Мені подобається шоколад на вагу, він схожий на той, який їли наші батьки. До того ж такий шоколад добре піддається тепловій обробці і на готовому виробі не ламається.
Беремо шоколад ламаємо шматочками в чашку або склянку, так він швидше розтане.
Ставимо наш шоколад в мікрохвильову піч на одиницю. Якщо у вас немає мікрохвильової печі, то можна розтопити на пару, тільки треба пам'ятати, що шоколад ні в якому разі не повинна потрапити вода. Вода розщеплює шоколад, і готовий виріб може розвалитися.
З пігментного паперу звертаємо кульочок у вигляді конуса, знизу залишаємо невеликий отвір. Якщо ви хочете зробити метелика по товщі, то отвір повинен бити відповідно більше.
Наливаємо в кульок розтоплений шоколад і трохи загортаємо, що б шоколад, не витікав через верх.
На комп'ютері роздрукуємо трафарет з метеликами.
Трафарет покрийте пігментного папером.
За трафаретом малюємо, починаючи від центру
Видавлюйте шоколад не поспішаючи.
Готові метелики складіть, так як вам більше подобається. Від кута залежить розмах крил.
Даємо висохнути десь 20 - 30 хвилин.
Акуратно знімаємо шоколадну метелика з трафарету.
Наші метелики готові. Якщо у вас не вийшло відразу, не засмучуйтеся, наберіться терпіння і у вас все вийде.
автор: uzoranet.livejournal.com/566322.html#cutid1
Торт у гуртку
Тішимо половинку: смачно і швидко
Інгредієнти:
Борошно - 4 столові ложки
Цукор - 3 столові ложки
Яйця - 1 шт
Масло вершкове - 3 столові ложки
Молоко - 3 столові ложки
Рослинне масло - 3 столові ложки
Спосіб приготування:
Для початку необхідно у велику чашку насипати: цукор, борошно і додати яйце. Гарненько все перемішуємо. Далі необхідно туди ж додати розтоплене вершкове масло, тепле молоко і рослинне масло. Все гарненько збити до отримання однорідної маси. Випікаємо в мікрохвильовій печі на максимальній потужності, близько 2-3 хвилин.
Приємного апетиту!
Подаруйте шматочок торта зі свічкою. Шаблон додається.
Торт Черепаха
Інгредієнти:
Коржі:
Яйце - 1 шт
Рослинне масло - 75 мл
Кисле молоко - 1 стакан
Борошно - 2 склянки
Цукор - 1, 75 склянки
Какао-порошок - ½ склянки
Сіль - 1 чайна ложка
Сода - 1 чайна ложка
Гаряча кава - 1 чашка
Глазур:
Молоко - ½ склянки
Цукор - 1 склянка
Вершкове масло - 6 столових ложок
Нарізаний шоколад - 2 склянки
Карамель - ¾ склянки
Пеканы - 1, 5 склянки
Приготування:
Духовку нагрійте до 175 градусів. Змастіть 3 круглих форми для торта, закрийте папером для випічки. У мисці збийте яйце, рослинне масло і кисле молоко. В окремій мисці змішайте борошно, цукор, какао, сіль і соду. Поступово змішайте 2 суміші, влийте гарячий кави і все ретельно перемішайте. Тісто розлийте по 3 приготованим форм у рівній кількості і випікайте 25-30 хвилин. Остудіть коржі перед тим, як наносити глазур.
Для глазурі змішайте молоко і цукор в маленькій каструльці. Додайте масло і всю суміш доведіть до кипіння на середньому вогні. Зніміть з вогню і покладіть шоколад і віночком збийте цю суміш до однорідної маси. Якщо глазур вийшла дуже густий, додайте пару ложок гарячої кави.
Нанесіть глазур між коржами і по всій поверхні. Також викладіть горіхи. Зверху побризкайте трохи карамеллю. Поставте в холодильник на 20 хвилин перед подачею.
Торт з цукерок.
Вирізуєте з пінопласту кола різного діаметра. В коло більшого діаметра проливаєте сім потів зубочистки наполовину довжини, зверху на них насаживаете коло меншого діаметру. Обклеювати заготівлю папером. Приклеюєте цукерки.
Зробила і надіслала Ксенька Червякова.
#gift
Хмарки вирізані з зефіру. Корабель - шматочок торта, до зубочистці приклеєний "прапор". На прапорі можна написати будь-яке побажання.
#romantic #food
Святковий торт Ведмедики гаммі
Інгредієнти
Коржі
385 г борошна
560 г цукру
1 столова ложка розпушувача
2 чайних ложки соди
1 чайна ложка солі
1, 5 склянки какао без цукру
340 г розтопленого вершкового масла
360 мл сколотин або кислого молока
4 великих яйця
4 великих білка
Нагрійте духовку до 180°C (350°F). 3 форми для коржів (18-20 см) змастіть вершковим маслом.
У великій мисці змішайте борошно, цукор, розпушувач, соду і сіль. Міксером змішати какао з 34 склянки гарячої води до утворення густої пасти. Додайте туди масло, кисле молоко, яйця і білки. Збийте і поступово всипте борошняну суміш. Перемішайте до однорідної маси. Розподіліть тісто на 5 частин і спечіть 5 коржів (45-60 хвилин кожен). Остудіть близько 10 хвилин і діставайте корж з форми.
Крем
500 г розм'якшеного вершкового масла
500 г цукрової пудри
1 чайна ложка екстракту ванілі
2-3 столових ложки молока
Опціонально зелений, жовтий, червоний барвники
700 г желатинок
500 г масла збийте до легкого повітряного стану. Поступово додайте 500 г цукру, продовжуючи збивати. Потім додайте 1 чайну ложку ванілі, 2-3 столові ложки молока, все ще збиваючи на максимальній потужності. Крем розділіть на 5 частин, додавши в кожну барвник. Нанесіть крем між коржами торта і по всій поверхні зовні. При необхідності приготуйте більше крему. Прикрасьте ведмедиків гаммі по всій поверхні і поставте в холодильник до подачі.
Немає коментарів:
Дописати коментар