18 кулінарних секретів, які господині зазвичай збирають роками!
1. Щоб яєчня була пишною можна додати дві ложки холодної води на один стакан яєць і гарненько збити.
2. Замість дріжджів у тісто можна додати трохи коньяку. При цьому тісто стане ароматнішою, а випічка смачніше.
3. Білок яйця швидше зіб'ється в пишну піну, якщо його попередньо охолодити і додати кілька крапель лимонного соку або трохи лимонної кислоти. З жовтком ж діють навпаки - він любить тепло і цукор.
4. Щоб обсмажити або запекти м'ясо з золотистою скоринкою його треба обмазати медом.
5. Цибуля втратить гіркоту і буде набагато смачніше, якщо після його нарізки покласти в друшляк і обдати окропом.
6. Печінка буде м'якою, якщо перед обсмажуванням посипати його цукром.
7. Щоб яйця при варінні не лопалися, їх треба вимити перед цим у холодній воді.
8. Щоб молоко при варінні не підгоріло, каструлю треба сполоснути холодною водою і варити на середньому вогні.
9. Овочі чистять або миють безпосередньо перед тим, як опускають у суп.
10. Щоб у вас був гарний смак її треба варити 5-10 хвилин. Моркву також як і інші овочі варять на доброму вогні і солять в кінці варіння.
11. Щоб рис був розсипчастим його треба перед приготуванням замочити в холодній воді на 30 хвилин.
12. Щоб сіль у посуді не зволожувалася слід додати кілька зерен рису.
13. Щоб рис не разваривался його можна трохи обсмажити, проте слід врахувати, що в цьому випадку він не дуже збільшиться в розмірах.
14. Щоб молоко не втікала треба кинути туди шматочок цукру і накрити, помішуючи кожні 3-4 хвилини.
15. Щоб рис був прозорим, потрібно на 5 хвилин опустити його в окріп.
16. Щоб рис або макарони не злипалися при варінні, потрібно додати у воду трохи соняшникової або оливкової олії або обдати в друшляку холодною водою після варіння.
17. Зів'ялі кріп і петрушка стануть знову свіжими, якщо покласти їх у воду злегка розведену оцтом;
18. Якщо ви хочете отримати смачні овочі при варінні, треба опустити їх у воду після того, як вода закипить. Якщо ж ви хочете щоб смачним був бульйон - треба починати варити овочі у холодній воді.
Красивий інтер'єр кухні. Дизайнер Олексій Михайлюк, Санкт-Петербург
Аромати, які залучають в наш будинок багатство і достаток.
бергамот - залучає життєву енергію;
лимон - сприяє адаптації до нових обставин;
орхідея - вносить фінансову стабільність;
пачулі - обдаровує достатком, привертає багатство;
розмарин - зберігач енергії, не дає життєвої енергії покинути ваш будинок;
сосна - забезпечує постійність і стабільність, міцність фінансового становища;
кедр: залучає гроші;
кориця: сприяє процвітанню, успіху в справах, спонукає прагнення до творчості, розвиває розумові здібності;
мускат: сприяє процвітанню;
імбир: дає багатство;
вербена: удача;
апельсин: дає гроші і удачу;
гвоздика садова: дає багатство і процвітання;
жасмин: дарує гроші;
м'ята перцева: дає енергію і гроші
Немає коментарів:
Дописати коментар