Ліжко для зомбі апокаліпсису
Сервіровка столу
Ялинка з паперових троянд
Універсальні заправки для салатів від Джеймса Олівера
"Завжди додайте заправку перед самою подачею до столу.
Я обожнюю робити заправку в баночках з-під джему: у них можна розгледіти, перемішалися чи компоненти, їх зручно збовтувати, а залишки можна в тій банку поставити в холодильник. Тут я даю чотири основних рецепта заправок, якими можна поливати багато салати. За винятком заправки з йогуртом, всі вони складаються з 3 частин масла і 1 частини кислоти, тобто оцту або лимонного соку".
Французька заправка
Очистіть і дрібно порубаєте половину зубчики часнику. Візьміть банку з-під джему, помістіть в неї часник, 1 ч. л. діжонської гірчиці, 2 ст. л. білого або червоного винного оцту 6 ст. л. оливкового масла extra virgin, додати по щіпці морської солі і свіжомеленого чорного перцю. Закрийте кришкою і гарненько потрясіть.
Заправка з йогуртом
Налийте в банку з-під джему 6 ст. л. натурального йогурту, 2 ст. л. білого або червоного винного оцту і 1 ст. л. оливкової олії extra virgin, додати по щіпці морської солі і свіжомеленого чорного перцю. Закрийте кришкою і гарненько потрясіть.
Лимонна заправка
Налийте в банку з-під джему 6 ст. л. оливкової олії extra virgin, додати по щіпці морської солі і свіжомеленого чорного перцю. Видавіть туди ж сік 1 лимона. Закрийте кришкою і гарненько потрясіть.
Заправка з бальзамічним оцтом
Налийте в банку з-під джему 6 ст л оливкового масла extra virgin і 2 ст. л. бальзамічного оцту, додати по щіпці морської солі і свіжомеленого чорного перцю. Закрийте кришкою і гарненько потрясіть.
Немає коментарів:
Дописати коментар