Нарізка на святковий стіл
Створення невидимою папки на робочому столі
Для тих, кому є, що сховати від сторонніх очей, пост буде корисний.
В цю папку можна складати секретний матеріал і ніхто не здогадається, що і де.
Робимо складаний столик своїми руками
СКЛАДАНИЙ СТОЛИК СВОЇМИ РУКАМИ + МАЙСТЕР КЛАС Стіл подоконникЧайный столик... джерело - "МАЙСТРИ RU"... |
Сервіровка столу. Як скласти серветку красиво!
М'ясні Рулетики до святкового столу
Інгредієнти
-Свиняче філе - 700 г
-Гриби - 500 г
-Цибуля ріпчаста - 2 шт
-Яйце куряче - 2 шт
-Сир твердий - 150 г
-Вершки - 1 склянку
-Сіль - за смаком
-Перець чорний мелений - за смаком
-Олія соняшникова - 40 г
Почнемо з приготування начинки з грибів і цибулі. Для цього на помірному вогні розігрійте сковороду з 2-3 ст. л. соняшникової олії. Очистіть цибулю і поріжте його на 1/4 кола, підсмажуйте до придбання золотистого відтінку. Не забувайте час від часу помішувати.
Промийте і очистіть печериці, потім наріжте кубиками. Коли цибуля буде готовий, додайте в сковороду нарізані гриби. Смажте всі разом ще 10-15 хвилин, періодично помішуючи. Гриби зменшаться в розмірі і пустять сік - коли він випарується, сковорідку можна знімати з плити.
Висипте вміст сковороди в миску. Почистіть зварені яйця, поріжте їх і додайте сюди ж.
Додайте тертий сир.
Гарненько все перемішайте, додайте сіль і чорний перець за смаком. Начинка готова.
Тепер приготуємо м'ясо. Нарізати свинину на шматки товщиною трохи менше 1 см Кожний шматок посоліть з обох сторін і відбийте молотком для м'яса так, щоб він був досить тонким і великим для того, щоб загорнути в нього начинку.
На один кінець м'ясного шматка покладіть дві ст. л. начинки.
Загніть м'ясо.
І загорніть в рулетик.
Зафіксуйте за допомогою зубочисток або нитки.
Такі ж дії виконайте з усім м'ясом.
Розігрійте сковороду з соняшниковою олією на помірному вогні. Смажте м'ясні крученики з усіх сторін, починаючи з боку, на яку припадає шов. Коли ця сторона досить просмажиться, можна вийняти зубочистки - рол вже досить зафіксовано.
Готові крученики перекладайте зі сковороди в ємність для запікання. Додайте близько 1, 5 склянки води.
Полийте рулетики вершками.
Посипте чорним крейдовим перцем і сіллю. Поставте в попередньо розігріту духовку. Запікайте при температурі 180 С близько 30 хв. Подавайте гарячим в якості основного блюда з гарніром на ваш смак. Приємного апетиту!
Немає коментарів:
Дописати коментар