Палуба в саду.
Подушки
Готуємо десерт Creme Brulee (крем-брюле)
Інгредієнти:
- вершки 33% - 1л
- яйця (жовтки) - 5 шт
- цукор - 70г
- ванільний цукор - 70г
- цукор тростинний - 2 ст. л.
Приготування:
У вершки додати ванільний цукор і довести до кипіння. Жовтки перемішати (не збивати) з цукром, продовжуючи перемішувати, додати потроху вершки. В деко з водою поставити п'ять формочок і залити в них крем-брюле. Випікати при температурі 150° на 50-60 хвилин. Готовий крем-брюле перед подачею злегка припорошити тростинним цукром, полити апельсиновим лікером і підпалити :)
Немає коментарів:
Дописати коментар