субота, 1 листопада 2014 р.

Унікальні картинки на кахельної плитці для інтер'єру. Частина 2.

Унікальні картинки на кахельної плитці для інтер'єру. Частина 2.



Автор: Сапфірове кішка

Частина 1: vk.com/wall-31805219_11778





Унікальні картинки на кахельної плитці для інтер'єру. Частина 1.



Частина 2: vk.com/wall-31805219_11777

Автор: Сапфірове кішка

В домашніх умовах досить просто зробити подібні картинки. Величезний плюс в тому, що малюнок можна вибрати за своїм бажанням та другого такого не буде.
За основу береться техніка декупажу - це спосіб декорування, заснований на техніці аплікації з використанням серветок або тонкого паперу. Малюнок, вирізаний із серветки наклеюється на будь-яку поверхню і складається враження намальованих на поверхні предмета картин.
Робиться це досить легко.

Необхідно:
1. Картинка
2. Комп'ютер
3. 9 плиток
4. Папір для принтера
5. Калька або тонкі серветки
6. Скотч - тонкий двосторонній
7. Принтер
8. Клей для декупажу або ПВА
9. Кисть





Базові масла для миловаріння. Частина 2.



Частина 1: vk.com/wall-31805219_11764

Авокадо. Живить і відновлює суху шкіру. Насичений, важкий масло, багате неомыляющимися жирами, додаючи його в невеликих кількостях, можна зробити гарне зволожуюче мило. Використовуйте до 10-15% в рецептах.

Жожоба. Масло жожоба - це рідкий віск, схожий за складом на сало, виділяється нашою шкірою. Швидко вбирається і допомагає відновити еластичність, зволожує і заспокоює. Підходить для юної і чутливої шкіри. Достатньо 5% в рецепті.

Рицинова олія. Жирна прозора тягуча рідина, що отримується з рицини. Сильно зволожуючий жирне масло, багате намыщенными кислотами. Діє як гігроскопічне речовина, що утримує рідину. Щоб створити добре пом'якшує тверде мило з рясною піною, використовуйте в рецептах до 20%.

Кокосове масло. Добувається з копри - сушеної м'якоті кокоса. З цього масла виходить дуже тверде мило з м'якою піною. Краще використовувати в комбінації з іншими маслами, але можна і самостійно до 100% в рецепті. Мило, зроблене цілком з кокосового масла, називають милом моряків, тому що милиться і в солоній воді.

Масло волоського горіха. Бліде світле масло, віджатий з сухих горіхів. Володіє прекрасними зволожуючими і пом'якшуючими властивостями, але погано милиться, тому використовуйте до 10%.

Масло какао. Вичавки з бобів какао, масло володіє багатим шоколадним ароматом і пом'якшуючими, лікуючими шкіру властивостями. Підходить і дезадорированное масло какао. Це твердий білий ламкий жир, який додасть плитці твердість і зробить її міцною. Використовуйте не більше ніж 15% в комбінації з м'якими маслами, інакше мило буде сильно кришитися.

Масло зародків пшениці. Багате вітаміном Е, натуральний консервант, густе і в'язке, добре живить мухую, пошкоджену і зрілу шкіру. Рафінованій олії не вистачає аромату. Не використовуйте масло, якщо у вас алергія на пшеницю. Рекомендований максимум 10-15% в рецептах.

Масло солодкого мигдалю. Відмінно зволожуюче масло, використовується в ароматерапії в якості основи для массажныц сумішей. Пом'якшує і зволожує шкіру. Легко милиться, з масла мигдалю виходить приємне мило з хорошою м'якою піною. Можна використовувати як один з основних компонентів в рецепті мила. Мило, зроблене з 100% мигдалю, дуже приємне, але краще використовувати його в поєднанні з оливковою, кокосовим і пальмовою олією.

Масло ши. Вичавлюється з кісточок плодів африканського дерева бассия, також відоме під назвою масло африканського каріте. Однорідне жирне біле масло, що тане від найменшого дотику. Чудово зволожує і делікатне, надає милу шовковистість. Додавайте в рецепти до 5-10%.

Масло шиповнка. Бурштинові плоди шипшини віджимають холодним способом, щоб створити масло, багате вітамінами і мінералами. Зменшує рубці і прискорює загоєння orange. Неоціненно при різних проблемах чутливої шкіри. Воно дороге, тому використовуйте лише 5-10%. Додавайте в масажні плитки, тільки якщо збираєтеся використовувати їх відразу, тому що це масло може швидко прогіркнути.

Мед. Гігроскопічне речовина, він утримує рідину і допомагає зробити шкіру м'якою і еластичною. При виготовленні мила для сухої шкіри використовуйте 1 ч. л. меду на рецепт.

Молоко. І козяче молоко, сухе молоко надають милу чудові смягччающие і заспокійливі властивості. Якщо ви використовуєте свіже молоко, можете змішати все з лужним розчином, але переконайтеся, що воно холодне як лід., перш ніж додавати каустичну соду. Використовуючи сухе молоко, ви можете додати кілька чайних ложок на початковому етапі.

Огірочник аптечний. Прозора рідина без запаху, віджата з насіння огіркових квіток. Сильно зволожує та заспокоює чутливу шкіру. Використовуйте до 10-15% в рецептах.







Базові масла для миловаріння. Частина 1.



Частина 2: vk.com/wall-31805219_11763

Оливкова олія. Придатні різні види оливкової олії. З усіх масел виходить приємне, делікатне, пом'якшувальну мило. В рецептах можна використовувати більшу відсоткову частину оливкової олії, щоб додати твердості і шовковистості піні. Кастильське масло робиться з 100% оливкової олії.

Пальмова олія. Проводиться з м'якоті і плоду фруктів маслиничной пальми. Багатий жирними кислотами і є багатим джерелом бета-каротину, при додаванні надає яскраво-жовтий колір. Добре милиться, з пальмової олії виходить приємне тверде мило, яке повільно розчиняється у воді. Біле пальмова олія володіє всіма властивостями нерафінованої жовтого, крім кольору. У рецептах використовуйте до 100%.

Соняшникова олія. Легке масло, підходить для сухої тонкої шкіри. Погано милиться, тому використовувати в поєднанні з більш мылкими маслами. Робить легку піну з величезними пухирями. Обмежте його кількість до 15%, щоб мило було твердим.

Бджолиний віск. Вносить в рецепти тонкий запах меду. Додаючи його мила або масажні плитки ви отримаєте більш твердий і щільний шматок. Для кожного виготовлення мила холодним способом потрібно лише 5%, інакше віск буде перешкоджати піноутворення.

Гарбузова олія. Темне жирне масло із запахом насіння, віджимається з зрілих насіння гарбуза. Багата вітамінами і мінералами, але головне його призначення - додати колір. Всього кілька чайних ложок зрадять плиток стриманий зелений колір, в той час як максимум 5-10%, введений в мило, дасть насичений медово-коричневий.

Шоколад. Вибирайте шоколад з великим вмістом масла какао (80%), з невеликим додаванням цукру. Шоколад додасть милу багатий темний колір. Використовуйте в рецепті до 10%, інакше піна мила буде брудно-коричнева.

Екстракт огірка. Прозора в'язка рідина, що охолоджує і заспокоює. На рецепт досить 2 ч. л.





9999 червоних троянд і зовсім не бідний художник



Китайський дизайнер Ксяо Фан вельми оригінально запропонував коханій руку і серце. Він виготовив для неї сукню з 9999 троянд.







Ледянная чаша для охолодження шампанського



Пропоную вам зробити крижану чашу для охолодження шампанського або просто, як вражаючою декорації. Ідея супер! З такою красою будь-яке свято чи свято вдасться на славу. Не хочете здивувати своїх гостей і близьких? Хочу помітити, так як все-таки зараз спека, чашу діставати з морозильника потрібно якомога пізніше, прямо перед приходом гостей. В зимовий час - це чудове прикраса для саду чи балкону. В її поглиблення можна встановити свічку і вийде дуже навіть симпатичний і пожежобезпечний підсвічник - з ним пожежі точно не буде)

Немає коментарів:

Дописати коментар