середа, 27 серпня 2014 р.

Різьба по листю

Різьба по листю

Різьба по листю
Різьба по листю
Різьба по листю
Різьба по листю
Різьба по листю
Різьба по листю





Різдвяний вінок з фетру

Різдвяний вінок з фетру
Різдвяний вінок з фетру
Різдвяний вінок з фетру
Різдвяний вінок з фетру
Різдвяний вінок з фетру
Різдвяний вінок з фетру
Різдвяний вінок з фетру
Різдвяний вінок з фетру
Різдвяний вінок з фетру





Як відкрити кокосовий горіх

Як відкрити кокосовий горіх
Як відкрити кокосовий горіх
Як відкрити кокосовий горіх
Як відкрити кокосовий горіх
Як відкрити кокосовий горіх
Як відкрити кокосовий горіх
Як відкрити кокосовий горіх







Паперові кишеньки для візиток

Паперові кишеньки для візиток
Паперові кишеньки для візиток
Паперові кишеньки для візиток
Паперові кишеньки для візиток
Паперові кишеньки для візиток





Красива подарункова коробка

Красива подарункова коробка
Красива подарункова коробка
Красива подарункова коробка
Красива подарункова коробка
Красива подарункова коробка
Красива подарункова коробка
Красива подарункова коробка
Красива подарункова коробка
Красива подарункова коробка







10 несподіваних використань мікрохвильовки.



1. Щоб освіжити аромат мелених спецій і приправ, розігрійте їх на повній потужності тридцять секунд.

2. Якщо загорнути черствий хліб у паперову серветку і прогріти його на повній потужності одну хвилину, хліб знову стане як свіжий.

3. Мигдаль легко чиститься, якщо покласти його в киплячу воду і прогріти тридцять секунд на повній потужності.

4. Волоські горіхи легко очистити від шкірки, прогрівши їх у воді чотири - п'ять хвилин на повній потужності.

5. Апельсин або грейпфрут легко очистити від білої м'якоті, якщо їх прогріти протягом тридцяти секунд на повній потужності.

6. В мікрохвильовці легко і швидко можна висушити цедру апельсинів і грейпфрутів.
Викладіть її на паперові серветки і прогрійте на повній потужності дві хвилини. Під час прогрівання цедру потрібно перемішувати.
Після остигання вона стає сухою і ламкою. Зберігайте сушену цедру в щільно закритому посуді.

7. Мікрохвильова піч допоможе видавити сік з лимона або апельсина практично до крапельки навіть при дуже товстій шкірці цитрусових. Прогрійте фрукти кілька хвилин в мікрохвильовці, дайте охолонути і ви з легкістю вичавіть з них сік.

8. У мікрохвильовій печі можна сушити на зиму зелень, овочі, а також сухарики і горіхи.

9. Можна розтопити засахарившийся мед за 1-2 хвилини.

10. В СВЧ можна вибити в'їдаються запах з обробних дощок - їх потрібно вимити, натерти лимоном і «прожарити» в мікрохвильовці.
10 несподіваних використань мікрохвильовки.

Немає коментарів:

Дописати коментар