пʼятниця, 29 серпня 2014 р.

Цукорниця у вигляді кубиків рафінаду

Цукорниця у вигляді кубиків рафінаду

Цукорниця у вигляді кубиків рафінаду





Килимок на табурет гачком!

Килимок на табурет гачком!
Килимок на табурет гачком!
Килимок на табурет гачком!
Килимок на табурет гачком!





Дизайн інтер'єру маленької однокімнатної квартири.

Дизайн інтер'єру маленької однокімнатної квартири.
Дизайн інтер'єру маленької однокімнатної квартири.
Дизайн інтер'єру маленької однокімнатної квартири.
Дизайн інтер'єру маленької однокімнатної квартири.
Дизайн інтер'єру маленької однокімнатної квартири.
Дизайн інтер'єру маленької однокімнатної квартири.
Дизайн інтер'єру маленької однокімнатної квартири.
Дизайн інтер'єру маленької однокімнатної квартири.







Скринька з газет. Майстер-клас


Для роботи підготуйте:
1. газети;
2. канцелярський ніж;
3. клей ПВА;
4. в'язальну спицю (тонку);
5. водну морилку (або акрилову фарбу, харчовий барвник);
6. акриловий лак.
Скринька з газет. Майстер-клас
Скринька з газет. Майстер-клас
Скринька з газет. Майстер-клас
Скринька з газет. Майстер-клас
Скринька з газет. Майстер-клас
Скринька з газет. Майстер-клас
Скринька з газет. Майстер-клас
Скринька з газет. Майстер-клас





Як і чому потрібно використовувати весь лимон без відходів?



Все просто... Помістіть промитий лимон в морозильну камеру холодильника. Після того, як він заморозиться, візьміть тертку, натріть весь лимон (не потрібно чистити його) і посипайте їм ваші страви.

* Посипайте його в овочеві салати, морозиво, супи, крупи, макарони, спагетті, рис, суші, страви з риби, віскі, вино Список можна продовжувати нескінченно.

* Всі продукти будуть несподівано мати приємний смак, якого ви, можливо, ніколи не пробували раніше.

* Ви можете використовувати його навіть в чашці розчинної вермішельного супу. У чому перевага використання цілого лимона крім зменшення відходів і додавання нового смаку?

1. Лимонна шкірка містить в 5-10 разів більше вітамінів, ніж лимонний сік. А також це те, що ви викидаєте.

2. Слідуючи цій простій процедурі заморожування цілого лимона, а потім посипаючи їм страви, ви можете споживати всі ці поживні речовини і бути ще здоровішими.

3. Лимонна шкірка є сильним відновником в ліквідації токсичних елементів в організмі.

4. Лимон являє собою чудовий продукт вбиває ракові клітини. Він 10.000 разів сильніше, ніж хіміотерапія. Чому ми не знаємо про це? Бо лабораторії зацікавлені у виробництві синтетичної версії, яка принесе їм величезні прибутки.

5. Лимон вважається також антимікробним засобом проти бактеріальних інфекцій і грибків, ефективним проти внутрішніх паразитів, регулює кров'яний тиск, це і антидепресант, бореться зі стресом і нервовими розладами.
Як і чому потрібно використовувати весь лимон без відходів?







Яскрава кухня

Яскрава кухня





Столик-підставка з книг

Столик-підставка з книг







Дачний лебідь

Дачний лебідь
Дачний лебідь
Дачний лебідь
Дачний лебідь
Дачний лебідь

Немає коментарів:

Дописати коментар