пʼятниця, 29 серпня 2014 р.

Симпатична ідея - мереживні браслети

Симпатична ідея - мереживні браслети






Ідеї браслетів зі стрічок і намистин






Браслет






Браслет для годинника






Браслет для чоловіків






Браслет своїми руками з троянд






Браслет



Дуже просто зробити браслети з дерев'яних паличок для морозива або медичних шпателів. Для цього треба попередньо протягом доби замочити їх у воді, щоб вони стали гнучкими. Щоб прискорити цей процес, іноді радять "поварити" їх хвилин 15, але після цього палички можуть потемніти.
Тепер треба дістати їх з води і дуже акуратно помістити в склянку або чашку відповідного діаметру так, щоб палички прийняли їх форму. Залиште їх в такому положенні сохнути. Першу ніж діставати палички з чашок, переконайтеся, що вони повністю висохли.
Ось такі заготовки для браслетів у вас повинні вийти.
Залишилося розфарбувати браслети своїми руками фарбами, прикрасити тканиною, паперовою аплікацією в техніці декупаж, намистинками, ґудзиками та ін.
Порада: краще зробити браслет трохи меншого діаметру, ніж вам потрібно, т. к. при прикрасі браслета, зокрема, при обробці його фарбою та клеєм, він може трохи розпрямитися і стати більше.







Браслет своїми руками зі стрічок і шнурів










Робимо браслет своїми руками
..Дуже сподобалася ідея, як зробити браслети своїми руками і вирішила поділитися з вами цією идеейДля браслета знадобиться:.. Шнур або стрічки. Залізне або пластмасове кільце...









Браслет гачком








Плетений браслет косичка










Плетений браслет косичка
..Цікава ідея, як зробити в'язаний спицями браслет косичку своїми рукамиДля браслета знадобиться:.. Пряжа. Спиці. Ґудзик..Зв'язати 2 смужки лицьовій гладдю, зробивши дірочки..









Милий браслет








Браслет з гудзиків



МК від Ксюши






Красиве повстяне намисто і браслет або новорічна гірлянда своїми руками










Красиве повстяне намисто і браслет або новорічна гірлянда своїми руками
Щоб зробити таке намисто, браслет або новорічну гірлянду власноруч нам будуть потрібні наступні матеріали:yandex_partner_id = 87749;.yandex_site_bg_color..





Немає коментарів:

Дописати коментар