четвер, 28 серпня 2014 р.

Як приготувати песто

Як приготувати песто



Песто - це популярний соус італійської кухні на основі оливкового масла, базиліка і сиру. Найчастіше песто використовують до пасти, при приготуванні супів і лазаньї, з крекерами або намазується на хліб. Класичний песто готується шляхом растирки інгредієнтів в ступці. Але в домашніх умовах його можна зробити в блендері.
Як приготувати песто





Креативно :)






Підбірка оригінального і простого манікюру.






Як зав'язати парео






Повітря, їжа та краса: літні тераси)

Повітря, їжа та краса: літні тераси)
Повітря, їжа та краса: літні тераси)
Повітря, їжа та краса: літні тераси)
Повітря, їжа та краса: літні тераси)
Повітря, їжа та краса: літні тераси)
Повітря, їжа та краса: літні тераси)
Повітря, їжа та краса: літні тераси)
Повітря, їжа та краса: літні тераси)
Повітря, їжа та краса: літні тераси)
Повітря, їжа та краса: літні тераси)







Милі іграшки






Шикарна альтанка








Ромашки






Плетіння з дроту або мотузки








Забавна ідея листівки для чоловіків :)






Шафа-вітрина з старого валізи








Диванчик у вигляді боксерської рукавички






Квітка конюшини з запеченої полімерної глини.








Ідея для дитячого свята. Солодка морква :)






Гірлянди для декору вечірок








Незвичайні картини






Картини на піску








Приведення у лісі






"Село" шпаківень








Як намалювати Спанч Боба



КРОК 1.
Зробіть начерки легкими штрихами. У центрі додайте рамку для очей і носа. Так само потрібно замалювати легкими штрихами ноги і рукав.

КРОК 2.
Тепер намалюйте його ідеально круглы очі і смішний довгий ніс.

КРОК 3.
Потім його широку посмішку.

КРОК 4.
Тепер ми почнемо малювати його тіло, щоб він здавався нам об'ємним, так само замалюйте дірочки.

КРОК 5.
Зараз добрий час почати малювати штани, краватку і руки.

КРОК 6.
Останній крок. Намалюйте його ноги й черевики.

І ось губка боб квадратні штани готовий.





Затишний горище








Басейн на кожному поверсі






Букетик крокусів з гофрованого паперу


Немає коментарів:

Дописати коментар