Банани в шоколаді
Інгредієнти:
2 банана,
100 г шоколаду,
1 склянку смаженого арахісу.
Приготування:
Кожен банан ріжемо на 3-4 частини.
Шоколад розтоплюємо на водяній бані або в мікрохвильовій печі (потужність 450, 2-3 хвилини).Горіхи рубаємо не дуже дрібно.Шматочки бананів насаджуємо на дерев'яні палички і вмочаємо в шоколад. Потім обвалюємо в горіхах, можна в кокосовій стружці. кладемо на пергамент і відправляємо в холодильник, щоб шоколад застиг.
М'яка скринька
Матеріали бязь і холлофайбер.
Гламурно-понтово скринька Це мій варіант м'яких шкатулочки. Зовнішній діаметр 14см. висота без кришки 9см. Тканина - бязь. Наповнювач - холлофайбер. |






























Немає коментарів:
Дописати коментар