Секрети підбору краватки
Листівка з секретом
12 маленьких секретів для рукодільниць
1. Якщо при прасуванні вироби ручної в'язки ви трохи підпалили його, прикладіть до цього місця зріз сирої цибулини на 15 хвилин. Підпалинами зникне.
2. Вироби з ручного трикотажу не вішаються в шафу на вішалку. Їх зберігають у складеному вигляді на полиці.
3. Рельєфні візерунки відпарювати не можна, вони стануть плоскими.
4. Петлі для гудзиків не будуть витягатися, якщо з вивороту їх змастити безбарвним лаком.
5. Щоб свалявшееся виріб легше розпускалося, його треба посипати тальком.
6. Якщо ваша модель виходить гірше, ніж задумано, потрібно зробити в бічних швах вставки пов'язані гумкою.
7. При вывязывании оздоблювальних планок користуйтеся більш тонкими спицями, краю будуть набагато акуратніше і не будуть так швидко розтягуватися.
8. Якщо ви в'яжете нитками в два складання, постарайтеся натягувати обидві нитки однаково.
9. Якщо по краю коміра гольф зв'язати останні 2-3 ряди спицями товстіший, то край буде краще розтягуватися.
10. Якщо ви в'яжете виріб з чорної або темної пряжі, то для того, щоб полегшити роботу очей, постеліть на коліна біле простирадло.
11. Допоміжна спиця завжди повинна бути на полномера тонше, ніж основна спиця.
12. Якщо вам потрібно в'язати вироб ие лицьовій гладдю, виконайте перші 2-3 ряди гумкою 1х1, тоді край не буде закручуватися.
Фрукти в пляшці - секрети майстерності
Здивувати друзів і знайомих - фруктової наливкою? Ви скажете, що зараз цим нікого не здивуєш, а ось і можна, якщо засунути в пляшку з вузьким горлом - велике яблуко або грушу, а якщо ще й не одна!
А скринька просто відкривався - груші та інші фрукти просто відразу ж вирощують у пляшках!
Ось і весь секрет!
Якщо у Вас є сад і там ростуть фруктові дерева, Ви запросто зможете зробити таку ж операцію і у Вас на столі з'являться такі оригінальні пляшки, в які можна налити - лікер, горілку або настоянку власного виробництва.
Фрукти в пляшці - секрети майстерності.. Коментарі : LiveInternet - Російський Сервіс Онлайн-Щоденників.. Фрукти в пляшці - секрети майстерності. Здивувати друзів і знайомих - фруктової наливкою? Ви скажете, що зараз цим нікого не здивуєш, а ось і можна, якщо засунути в пляшку з вузьким.. |
Секрети повітряного бісквіта
Інгредієнти:
-5 яєць
-1 склянка цукру
-1 склянка борошна
-щіпка соди
-пергамент для випічки
Секрет перший. Для бісквіта яйця повинні бути добре охолоджено. Перед приготуванням їх необхідно витримати в морозилці 15 хвилин. Яйця розбиваємо в глибоку, зручну для збивання миску, щоб вміст в ній не разбрызгивалось. Збиваємо міксером на максимальній потужності.
Секрет другий. При збиванні миску необхідно злегка нахилити, а міксер тримати так, щоб віночки збивали яйця біля поверхні, тобто сильно поглиблювати їх не можна. Періодично поглиблюємо міксер для перемішування усієї маси. Збита яєчна маса повинна бути дуже пружною і збільшитися в об'ємі в 4-5 разів. Поступово, невеликими порціями всипаємо цукор, продовжуючи збивати і перемішувати масу міксером. Міксер вимикаємо.
Всипаємо борошно, акуратно перемішуючи. Додаємо дрібку соди. Тісто готове. Готуємо форму для випічки. Краще, щоб вона була роз'ємна. Вистилаємо дно форми пергаментом і посипаємо борошном. Попередньо розігріваємо духовку до 250 градусів. Тісто виливаємо у форму, ставимо випікати.
Секрет третій. Ні в якому разі не можна відкривати дверцята духовки, поки печеться бісквіт. В іншому випадку він просто опуститься. При діаметрі форми 25 см, час випічки приблизно 40-45 хвилин. Готовий бісквіт дістаємо з духовки, охолодити у формі і тільки потім виймаємо з неї.
Немає коментарів:
Дописати коментар