Мощений двір своїми руками
Неїстівний торт своїми руками
Для цього нам знадобиться: шаблон шматка торта, кілька аркушів цупкого кольорового паперу, двосторонній скотч або клей, ножиці, лінійка, велика голка, всякі дрібнички намистинки для прикраси нашого торта, роздруковані побажання і написи для коробки, сама коробка і наповнення шматочків торта - тут вже хто що покладе.
Маленька коробочка для подарунка своїми руками
Вішалка своїми руками
Для початку наберемо багато щільного картону. Підійде упаковка від побутової техніки, від взуття. Розмітимо її. Відповідний розмір - 360 X 200 мм.
Намалюємо на картоні олівцем зовнішні контури. Можете проявити фантазію. Головне - щоб вішалка була повністю симетричною, а її ручка була посередині, інакше буде переважувати в яку-небудь сторону.
Після цього акуратно виріжемо контур канцелярським ножем.
Можете зробити в ручці спеціальну додаткову виїмку. Так як картон все-таки не настільки надійний, товщина ручки повинна залишатися достатньою для ваги сорочки або сукні.
А тепер додамо цієї вішалці оригінальності й практичності - зробимо спеціальні виїмки, у які зручно мовити пояси, ремені і навіть намиста.
Нам залишилося тільки прикрасити нашу вішалку. Для цього беремо клей (бажано распыляющийся, щоб наносити рівномірним шаром) і клейонку з красивими візерунками. В якості альтернативного варіанту підійде самоклеюча щільна плівка з малюнком.
Наклеюємо з двох сторін і хвалимося.
Подушка з рюшами своїми руками
Дуже гарну подушку можна легко пошити самому. Щоб у вас вийшла така подушка з рюшами своїми руками, вам знадобиться 2 метри сатину штучного (тобто поліестеру золотистого кольору) і два шматки тканини у вигляді прямокутника.
Мило своїми руками "Шоколадка"
Автори: Віра Корнілова і Ольга Смирнова «Мило своїми руками»
Інгредієнти:
- 100 г прозорої основи
- одна восьма ч. л. діоксиду титану
- 5 г шоколаду
- 1 ч. л. порошку какао
- чверть ч. л. порошку ванілі
- третя частина ч. л. масла какао
- третина ч. л. сухого молока
- 5 крапель ароматизатора «Шоколадна помадка»
1. Розтопіть трохи прозорої основи, додайте в неї діоксид титану для додання матовості і вилийте в прямокутну форму.
2. Вийміть з форми отриманий пласт і обріжте за розмірами форми у вигляді плитки шоколаду.
3. Розтопити решту прозору основу і додайте в неї масло і какао порошок, порошок ванілі, ароматизатор і дрібно натертий шоколад.
4. Щоб основа стала світліше і придбала колір молочного шоколаду, насипте в неї трохи сухого молока і трохи діоксиду титану.
5. Ретельно перемішайте основу і тонким шаром (товщиною 5-6 мм) залийте в приготовану форму
6. Коли перший шар покриється плівкою, збризніть спиртом його і білий пласт начинку Помістіть білий пласт в центр форми.
7. Залийте у форму решту шоколадну основу. Зверху збризніть спиртом.
8. Коли мило застигне вийміть його з форми. Візьміть металеву виїмку з рифленим краєм і відріжте його куточок від шматка мила.
9. Відрізаний шматочок ви можете додати до готового мила або прибрати.
Немає коментарів:
Дописати коментар