суботу, 29 листопада 2014 р.

Декор вимикачів

Декор вимикачів

Декор вимикачів





Вінтажний декор






Фетровий квітка - ідеальне прикраса для декоративної подушки. Цей матеріал не мнеться і легко відновлює свою форму, навіть якщо ви вирішили відпочити на ньому :)


Виберіть свою наволочку: http://vk.com/sunside





Зимова розвага і декор для двору



Заповнити повітряні кульки водою, додати харчового барвника, коли вода замерзне кулі видалити.









Зимова розвага і декор для двору: заповнити повітряні кульки водою, додати харчового барвника,..
Всі весільну натхнення в одному місці! Завантажуйте фотографії з будь-яких сайтів, діліться ними з друзями та надихайтеся картинками інших користувачів.











Декор обідка






Декоруємо скла за допомогою матової вітражної плівки



Хочу підкинути вам ще одну ідею для створення затишку у ваших домівках. Іноді є ідеї, досить доступні, але ми, як-то не звертаємо на них уваги. Подумайте, може вам теж потрібно те, що я пропоную. Давно вже вийшло з моди мовлення фіранок на двері зі склом. Якщо вони у вас ще висять, знімайте їх швидше і втілюйте в життя іншу, нову ідею. Для того, щоб перетворити звичайне скло матове, зовсім не потрібно вивчати технологію складного процесу. Для цього продаються спеціальні самоклеючі матові вітражні плівки. Ось так вони виглядають (дивіться нижче). Є звичайно ж з візерунком, але... не скрізь вони є, не у всіх містах. В основному, у продажу прості матові плівки і продаються вони в рулонах, можна купити по метрам, навіть по сантиметрам.. Пропоную вам самим створити плівку з візерунком і декорувати свої двері зі склом.
Ось один з варіантів доступною у продажу плівки. Як бачите, вона матова з візерунком. Вам знадобиться просто матова. Плівочка на паперовій основі, її потрібно акуратно зняти і приклеїти до скла. Клеїться вона сама і потім не отлепляется)







Декор футболки



Прикрасити футболку таким прапором дуже просто.
Необхідно:
-сіра футболка
-шматок трикотажу будь-якого іншого кольору
-клей для тканини
-блискітки
-ножиці
-нитки
-крейда
-швейна машинка





Декорування дитячого фотоальбому. Частина 2.



Частина 1: vk.com/wall-31805219_13399

Далі підбираємо фон з однотонного картону, який буде за кольором перегукуватися з фотографією або, якщо ви використовуєте чорно-білу фотографію, можете вибрати будь-контрастний колір, який ще більше підкреслить монохромність самої фотографії. Розмір підкладки повинен бути трохи більше, ніж саме фото, тоді ви візуально відокремте фотографію від основного фону і виберіть її. Край підкладки можете залишити рівним або красиво оформити за допомогою фігурних ножиць. Підкладку і фотографію також клеїмо на клейовий олівець.
Коли основна «технічна» робота виконана, приступаємо до найбільш приємному для всіх процесу і, напевно, найбільш складного процесу - підбір дрібних деталей і декору, але тут теж потрібно знати міру, оскільки деталі можуть як підкреслити фотографію, так і їх «перебір» може відвернути від неї. Декор допомагає нам оживити її і додати відчуття матеріальності відбувається на фотографії.
Тут ви можете використовувати паперові і тканинні квіти, стрази, наклейки, силіконові штампи і т. д.
Наприклад, на даній сторінці я зробила декор гелевими ручками - ніжні, пастельні відтінки найкращим чином підходять для робіт на дитячу тематику.
У декорі альбому можна використовувати квіти з паперу, фетру, шовку, і т. д. Все залежить тільки від вашої фантазії.







Декорування дитячого фотоальбому. Частина 1.



Частина 2: vk.com/wall-31805219_13398

При оформленні альбому потрібно дотримувати кілька правил, які допоможуть створити альбом приємним і цікавим. Вибираючи центральну фотографію, підбирайте ту папір, яка за кольором, фактурою і текстурою підкреслять її. З цими ж умовами підбирається і декор.
Робимо заготовки з картону, які пізніше можна декорувати різними способами: фарбувати акриловими фарбами, обклеювати папером, обшивати заготовками, зістарювати відомими вам способами і т. д. В даному майстер-класі, я використовувала обклеювання заготовок дизайнерської папером, оскільки - це найбільш швидкий, з часу, спосіб зробити фон під фотографію, і надати альбому певну колірну гаму і стиль. Для цього вам потрібно вирізати з дизайнерського картону прямокутну заготовку, яка за розміром буде на 5 мм з кожної сторони більше ніж ваша фігурна сторінка.
Картонну заготівлю і папір проклеиваете клейовим олівцем і приклеюєте їх один до одного. Шилом або голкою зробіть отвір в місцях, де на сторінці знаходяться отвори під люверси (крім люверсів можна використовувати різні декоративні стрічки з малюнком або без і тд), щоб надалі ви бачили, куди будете їх вставляти. Другу сторону заготовки обклеювати аналогічним способом. Після цього покладіть цю заготовку під прес (це може бути кілька великих книг), щоб уникнути деформації сторінки в процесі сушіння. Після того як вона висохла, саме макетним ножем (ножицями у вас даний етап не вийде, якщо форма сторінок альбому складна), відрізаємо зайву папір, повторюючи контур картонної заготовки.
Далі встановлюємо люверси в отвори для кілець використовуючи встановлювач люверсів. Головне завдання вибрати інсталятор, відповідний діаметру вашого люверса, інакше установка люверса не вдасться. Установник має 2 сторони: одна сторона пробиває отвір, а друга розплющує ніжку і таким чином закріплює люверс на папері. Для того, щоб зробити установку, позначте олівцем або голкою місце установки люверса, потім перпендикулярно до аркуша паперу або сторінки поставте установник тією стороною, де знаходиться пробійник отвори. Відтягніть пружину і відпустіть її - у вас вийде отвір під люверс. Візьміть люверс і вставити його ніжку в отвір, переверніть аркуш паперу або сторінки. Тепер ви повинні на ніжку люверса перпендикулярно поставити установник тією стороною, яка розплющує ніжку, і знову, відтягнувши пружину, розплющити ніжку люверса. У скрапбукінгу люверси несуть не тільки декоративну, але і практичну функцію - вони захищають отвір від тертя кілець.

Немає коментарів:

Дописати коментар