суботу, 29 листопада 2014 р.

11 фактів про дівчат.

11 фактів про дівчат.



1. Жодна дівчина не буде готувати складне блюдо для себе одного.
2. 90% дівчат не задоволені своєю фігурою.
3. Більшість дівчат віком до 25 років можуть відмовитися від серйозних стосунків з хлопцем, якщо вони старше хлопця більше, ніж на 2 роки.
4. Дівчата ніколи не заздрять розуму суперниці, більш важливим показником для них вважаються зовнішні дані.
5. Будь-яка дівчина буде переживати через розрив тривалих відносин більше року, навіть у тому випадку, якщо вона не відчувала ніяких почуттів до партнера.
6. Коли троє і більше дівчат збираються разом, вони говорять про чоловіків
7. Практично всі дівчата зрідка курять, але воліють не зізнаватися в цьому своєму партнерові.
8. Дівчата здатні купити собі джинси на пару розмірів менше, тим самим набуваючи стимул схуднути.
9. Немає дівчат байдужих до косметики. Навіть якщо дівчина не фарбується, у неї в будь-якому разі будинку є величезна кількість «баночок і скляночек».
10. Іноді дівчат більше приваблює оригінальна коробочка, ніж подарунок, що лежить в ній. Бантики, стрічки, красиві обгортки від подарунка дівчина зберігає роками.
11. Більшість дівчат зберігає смски, листівки, записки від улюблених хлопців.
11 фактів про дівчат.





Метрика для дівчинки. Мишко Fizzy

Метрика для дівчинки. Мишко Fizzy
Метрика для дівчинки. Мишко Fizzy
Метрика для дівчинки. Мишко Fizzy







10 ознак того, що дівчина любить.



1. Часті дзвінки. Якщо вона надсилає тобі SMS або дзвонить частіше, ніж зазвичай, це хороший знак. Якщо дівчина закохується, вона буде постійно думати про свого коханого і якщо вона почала часто дзвонити по телефону, це означає, що вона постійно думає про тебе.
2. Розмови про майбутнє. Якщо вона ділитися з тобою своїми думками з приводу майбутнього спільного життя - вона закохалася. Якщо вона постійно робить тонкі натяки в цій темі, це означає, що вона навіть не думає кидати тебе, навпаки, вона думає про майбутнє з тобою.
3. Вона дарує подарунки. Природа жінки наділена почуттям особливої турботи про найбільш близьких їй людей. Якщо вона балує тебе подарунками, це вірна ознака її ніжної любові до тебе.
4. Вона хоче представити тебе своїм друзям. Повір, вона любить тебе, якщо хоче, щоб ти познайомився з її друзями. Вони-то вже напевно чули про тебе, тому зустріч, швидше за все, виявиться простою формальністю. Пам'ятай, що жінка має тенденцію формувати дуже складний вид дружби. Для неї найважливіше, щоб ти справляв гарне враження на її друзів.
5. Вона розповідає про тебе. Якщо вона говорить про тебе іншим людям, значить, вона щиро любить. Якщо дівчина любить, вона абсолютно не може утримати свого бажання говорити про стосунки. Якщо твої знайомі кажуть, що твоя дівчина багато про тебе говорить - вона сповнена почуттів любові.
6. Вона хоче знати твою біографію. Коли дівчина хоче дізнатися про твоє дитинство, події в твоєму житті, родині, це ще один найвірніший ознака любові у дівчини. Візьми на замітку і подбай про відповідях.
7. Вона просить про зустріч з батьками. Бажання знати твою біографію і бажання зустрітися з твоїми батьками йдуть рука об руку. Якщо вона хоче дізнатися більше про людей, які тебе виростили і виховали, значить, у неї є почуття до тебе.
8. Піклуватися про тебе. У жінок є інстинкт, що виражає себе в турботі про близьких людей. Якщо кожен раз саме вона готує для тебе обід або допомагає выстирывать білизна в пральне машині, це, швидше за все любов.
9. Дівчина обмежує себе. Ще одна з ознак її любові до тебе, - це те, що вона безповоротно відмовляється від деяких звичок. Зустрічається вона зі своїми подругами або друзями кожну п'ятницю? #r_romantic Швидше ні, ніж так! Тоді вона любить тебе і піклуватися про тебе, не думаючи про свої справи.
10. Часті дотики також говорять про її кохання до тебе. Якщо вона обіймає тебе протягом бесіди, - це любов, а дотики - це спосіб висловити її. Якщо вона кладе свою руку на твою долоню, зачіпає твої волосся, масажує спину, знай, ці жести мають призначення показати прихильність її до тебе.





Як завойовувати дівчину ;) Посміхаємося))








Відео, які сподобається всім дівчатам!


Звичайно, це не означає, що відео не варто дивитися чоловічій половині. Скоріше навіть навпаки їх треба дивитися і заодно показати своїм дівчатам, які постійно говорять, що їм нема чого одягти
Отже... перше відео називається «Як треба носити чоловічі сорочки«. Оригінальні способи демонструє симпатична дівчина.
На другому відео Наталі Князєва навчить і покаже кілька цікавих варіантів як можна зав'язати шарфи, хустки, палантини.





Як виглядає дівчина-солдат у різних країнах?



Тепер у ряди солдатів набирають не тільки чоловіки, але й дівчата. Звичайно армія і дівчата річ не сумісна, з моєї точки зору. Але всупереч всьому, дівчат все ж можна побачити в лавах військовослужбовців. Як вони виглядають, у різних країнах світу, ви зможете подивитися в цій добірці фото.
Як виглядає дівчина-солдат у різних країнах?
Зліва: Китай
Праворуч вгорі: Індонезія
Внизу Справа: Чехія
Як виглядає дівчина-солдат у різних країнах?
Зліва вгорі: Південна Корея
Зліва внизу: Польща
Праворуч: Італія
Як виглядає дівчина-солдат у різних країнах?
Зліва: Росія
Праворуч вгорі: Англія
Внизу Справа: Норвегія
Як виглядає дівчина-солдат у різних країнах?
Зліва вгорі: Естонія
Зліва внизу: Португалія
Праворуч: Тайвань
Як виглядає дівчина-солдат у різних країнах?
Зліва: Сербія
Праворуч вгорі: Алжир
Внизу Справа: Литва
Як виглядає дівчина-солдат у різних країнах?
Зліва вгорі: Бразилія
Зліва внизу: Японія
Праворуч: Румунія
Як виглядає дівчина-солдат у різних країнах?
Зліва: В'єтнам
Праворуч вгорі: Іран
Внизу Справа: Колумбія
Як виглядає дівчина-солдат у різних країнах?
Зліва вгорі: Швеція
Зліва внизу: Сербія
Праворуч: Чилі
Як виглядає дівчина-солдат у різних країнах?
Зліва: Королівство Бахрейн
Праворуч вгорі: Іспанія
Внизу Справа: Туреччина
Як виглядає дівчина-солдат у різних країнах?
Зліва вгорі: Мексика
Зліва внизу: Непал
Праворуч: Україна

Немає коментарів:

Дописати коментар