суботу, 29 листопада 2014 р.

Метелики з старих книг або газет. #r_decor

Метелики з старих книг або газет. #r_decor






Закладка для книги з фетру #r_gift






Підставка для обручок з вінтажної книги #r_wedding






Закладка. Помістіть на ту сторінку книги, де буде лежати записка від вас. #r_romantic






Закладка для книжок "Смугасті панчохи" з полімерної глини



Нам потрібні:
- полімерна глина червоного, білого, чорного кольору;
- акрилова фарба білого кольору;
- глянцевий лак для полімерної глини;
швидковисихаючий клей;
- акрилова скалка або інший відповідний предмет;
- ніж;
- пензлик;
- зубочистка.

Покрокова інструкція:

1) Розкачуємо глину
Розкачайте червону глину в нетолстый пласт і виріжте з нього прямокутник довжиною близько 7см і шириною 2, 5-3см. Такий же прямокутник виріжте з розкатаної глини білого кольору.

2) Робимо смугастий брусочок
Тепер покладіть один прямокутник зверху на другий, розріжте поперек посередині, отримані два шматочки знову покладіть один на інший і трохи прикатайте качалкою. Розріжте його навпіл, ще раз покладіть один на інший. Цю процедуру потрібно повторити кілька разів. В результаті у вас повинен вийти високий брусочок, передня сторона якого буде в червоно-білу смужку.

3) Поділяємо брусочок
Покладіть брусок широкою стороною на робочу поверхню і розріжте навпіл, щоб у вас вийшло два шматочки з горизонтальними смужками.

4) Катаємо смугасті ковбаски
Візьміть один з цих шматочків і почніть акуратно катати по робочій поверхні рукою, щоб у нього згладилися кути і він прийняв форму ковбаски. Робіть це не поспішаючи, щоб не порушити смугастий малюнок. Таким же чином зробіть другу ковбаску.

5) Формуємо стопи
Візьміть ковбаску і злегка посдавливайте пальцями один її кінець, щоб він став трохи вже другого. Більш вузького кінця ковбаски надайте форму стопи. Те ж саме повторіть з другої ковбаскою.

6) Ліпимо деталі для черевиків
Тепер смугастим ніжок потрібно зробити черевички. Для цього з чорної глини вылепите деталі на фото: овальну підошву, смужку для боків черевика і верхню сторону черевика.

7) Приліплюваний деталі черевик до ніжок
Приліпіть до стопі подовжену овальну частину, потім приліпіть бічну довгу частину і зверху приліпіть верхню сторону черевика. Акуратно загладьте місця стиків деталей. Другий черевик зробіть таким же чином.

8) Робимо бантики
З розкатаної в тонкий шар білої глини виріжте смужку довжиною 2 см та шириною 0, 5см. Зігніть краю смужки, щоб вони сходили в центрі. Повинен вийти бантик. Приліпіть його на черевик. Такий же бантик зробіть для другого черевика.

9) Надрізаємо верхню частину ніг
Тепер на торці верхньої сторони ніг зробіть надрізи глибиною 3 мм і шириною 1-2мм.

10) Вирізаємо широку деталь закладки
Змішайте білу глину з шматочком глини червоного кольору, щоб вийшов рожевий колір. Розкачайте рожеву глину в пласт товщиною 1-2 мм і виріжте з нього прямокутник шириною 3, 5см і завдовжки 7см. слідкуйте за тим, щоб товщина цього прямокутника збігалася з шириною надрізів на ногах, щоб прямокутник після запікання вийшло вставити в ці надрізи. Далі запечіть ноги і прямокутник в духовці.

11) Лакуємо туфлі
Після запікання деталей покрийте туфлі глянсовим лаком для полімерної глини.

12) Розфарбовуємо закладку
Рожевий прямокутник можна прикрасити малюнками. Я намалювала квітка білої фарбою. Можна написати на закладці фарбою побажання людині, якій ви робите цей подарунок.

13) Приклеюємо ноги
Намажте швидковисихаючим клеєм надрізи на ногах і вставити у них рожевий прямокутник. Ноги повинні бути на невеликій відстані один від одного.

14) Ліпимо спідничку
На цьому можна закінчити виготовлення закладки. А можна зробити нашої закладці спідничку. Для цього змішайте білу глину з невеликою кількістю червоного, для отримання ніжно-рожевого кольору. Зліпіть з цієї глини нешироку смужку, складіть її складочками і приліпіть до верхньої частини ніг так, щоб спідничка заходила за край рожевого прямокутника. Тепер знову запечіть закладку протягом 10-15 хвилин.

Автор: Старкова Катерина (Luna)
Закладка для книжок
Закладка для книжок
Закладка для книжок
Закладка для книжок
Закладка для книжок
Закладка для книжок
Закладка для книжок
Закладка для книжок
Закладка для книжок









Подарунок своїми руками з полімерної глини: Закладка «Смугасті панчохи» - Вироби з полімерної глини..
Якщо ваші друзі люблять читати, порадуйте їх забавною закладку для книжки, зробленої своїми руками. Таку незвичайну закладку вони точно





Немає коментарів:

Дописати коментар